LIDL oferă telefoane gratuite clienților! Ce trebuie să faceți pentru a le primi

18 nov. 2021
LIDL oferă telefoane gratuite clienților! Ce trebuie să faceți pentru a le primi

LIDL România nu încetează să își uimească clienții cu fel de fel de oferte. Ultima promoție anunțată de retailer le întrece însă pe toate. Clienții pot primi gratuit un iPhone 12 Pro, dacă urmează toți pașii.

O nouă ofertă impresionantă la LIDL. Retailerul vine cu premii impresionante pentru toți clienții săi. Este vorba despre o promoție specială care se desfășoară pe teritoriul țării.

Tot ce trebuie să facă cei interesați este să își achiziționeze produsele dorite de la LIDL și să se înscrie în cadrul concursului, care se desfășoară în perioada 15 noiembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, deci timp este destul, iar fiecare client are șansele lui.

Cât despre premii, LIDL România anunță că oferă un BMW X4, dar și alte premii de senzație printre care 5 telefoane iPhone 12 Pro, sau 2 vacanțe în Maldive, un motiv în plus să vă înscrieți la tombolă.

Cum puteți câștiga un Iphone de la LIDL

Pentru a vă înscrie în cursa pentru premiile oferite de LIDL, clieții trebuie să achiziționeze produse din magazin în valoare de 100 de lei. Mare atenție însă. Printre produsele achiziționate, unul dintre ele trebuie să fie din gama Deluxe.

Care sunt pașii? Odată ce v-ați achiziționat produsele dorite, aveți grijă să nu aruncați bonul de cumpărături. Acesta trebuie înscris pe site-ul oficial LIDL, sau trebuie trimis prin SMS pentru a putea intra în tombolă, în caz contrar, riscați să pierdeți șansa de a câștiga premiile.

Campania a început deja de pe data de 15 noiembrie, iar până pe 2 ianuarie 2022 aveți timp suficient pentru a vă putea înscrie și a avea șansa de a câștiga unul din produsele dorite. LIDL nu a anunțat însă când va fi avea loc și extragerea, însă cel mai probabil retailerul va oferi informații actualizate pe site-ul oficial.