LIDL reduce prețurile la maxim! Cât costa azi un litru de lapte. Este mult mai ieftin ca in trecut

06 mai 2023
LIDL reduce prețurile la maxim! Cât costa azi un litru de lapte. Este mult mai ieftin ca in trecut

LIDL reduce prețurile la maxim, atât în magazinele din România cât și în anumite magazine din Europa. Prețul alimentelor de bază va fi unul cu mult mai mic.

Dacă în România știm prea bine că prețul laptelui urmează să fie redus, iată că în alte părți din Europa, măsurile au început deja să fie implementate.

În magazinele LIDL din Irlanda avem reduceri masive. De vină ar fi scăderea prețurilor pentru materia primă. Astfel, prețul laptelui, dar și cel al untului urmează să scadă.

Și totuși despre ce scăderi este vorba? Conform catalogului LIDL din Irlanda, prețul laptelui scade cu 10 cenți. Iar alte mari magazine au anunțat și ele o reducere similară.

Directorul general al Lidl Irlanda și Irlanda de Nord a declarat că schimbarea a survenit ca urmare a unei recente „reduceri a costurilor de producție a laptelui”.

Produsele care vor avea prețuri reduse la LIDL

„La Lidl, suntem hotărâți să ne menținem poziția de a oferi clienților noștri cel mai bun raport calitate-preț de pe piață. Suntem încântați să confirmăm că vom reduce prețurile la untul de marcă privată Dairy Manor începând de mâine, 4 mai.
Prin această reducere de preț, untul nostru Irish Creamery Butter (454g) va fi redus cu 40c, untul Irish Creamery Butter (227g) va fi redus cu 14c și untul Irish Creamery Unsalted (227g) va fi redus cu 14c.”, a anunțat directorul general Lidl Irlanda într-o declarație pentru Irish Mirror.

Și nu doar laptele va fi mai ieftin în magazinele LIDL din Irlanda. Prețurile scad și la unt. Astfel în magazinele LIDL din Irlanda se poate observa o scădere chiar și de peste 40 de cenți, deci echivalentul la aproape doi lei.

Astfel, Unt Irish Creamery (454g) se reduce de la 3,39 € la 2,99 €, iar Unt Irish Creamery (227g) de la 1,99 € la 1,85 €. De cealaltă parte, Untul nesărat Irish Creamery (227g) își reduce prețul de la 1,99 € la 1,85 €. Rămâne de văzut dacă această decizie va fi luată și în România.