LIDL se schimbă major începând cu luna mai! Ce trebuie să știe toți românii care-și fac cumpărăturile de la gigantul german

05 apr. 2023
LIDL se schimbă major începând cu luna mai! Ce trebuie să știe toți românii care-și fac cumpărăturile de la gigantul german

LIDL se poziționează foarte bine pe piațai din România. Chiar dacă în ultimele luni magazinele au fost măcinate de amenzi, clienții continuă să-și facă în număr mare cumpăraturile de aici, în special datorită prețurilor mici. Dar pentru că au apărut probleme de încredere și de imagine, gigantul german va face o schimbare majoră din luna mai a acestui an. 

Așadar LIDL România a anunțat că Maria Mihai va prelua, în mai puțin de o lună atribuțiile de Director de Comunicare și CSR ale companiei de la noi din țară de la Cristina Haganu.

Aceasta din urmă, care a deținut funcția de Director de Comunicare și CSR LIDL România din 2016, se va alătura echipei LIDL Portugalia. Acolo va ocupa aceeași funcție și va coordona strategia și programele de comunicare pentru magazinul din Portugalia.

Maria Mihai lucrează, încă din 2008, în domeniul comunicării. Ea s-a alăturat LIDL în anul 2014 și a ocupat funcția de Specialist PR în departamentul de Comunicare și CSR. După ceva timp, ea a fost promovată la funcția de Manager Comunicare Externă și Social Media.

Cea care va ocupa funcția de Director de Comunicare și CSR se pricepe la elaborarea strategiilor de comunicare corporativă și de sustenabilitate, comunicarea de criză, relațiile cu media, comunicarea internă și social media.