LIDL vine cu oferta anului! Un produs iubit de milioane de români la preț de nimic. Se găsește în magazine acum, dar se va epuiza rapid

07 dec. 2022
LIDL vine cu oferta anului! Un produs iubit de milioane de români la preț de nimic. Se găsește în magazine acum, dar se va epuiza rapid

Știm bine că cei de la LIDL au săptămânal, diferite oferte. De această dată, chiar înainte de Crăciun, în magazinele din țară putem să găsim niște produse de care cu siguranță vom avea nevoie, la prețuri cât se poate de accesibile.

LIDL a publicat catalogul cu oferte valabile până la data de 11 decembrie. Ustensilele vedetă sun cele de bucătărie, așa că dacă vrei să prepari ceva delicios de Crăciun, cu siguranță vei avea nevoie de ele.

De asemenea, putem găsi birouri, diferite luminițe de Crăciun, dar și alte dispozitive, la oferte de nerefuzat.

Prețurile sunt atât de mici, încât niciunul dintre produsele pe care ți le spunem mai jos nu merită ratat.

Spre exemplu, aparatul de vidat de la LIDL costă doar 150 de lei. Există încă un aparat de acest tip la prețul de 300 de lei, însă cei care nu îl vor folosi atât de mult pot opta pentru cel ieftin.

Un alt produs super accesibil este biroul cu înălțime reglabilă. Acesta poate fi reglat între 70 și 117 cm și are dimensiunile: 140 x 70 – 117x 60 cm. Prețul este de 599 de lei, iar reglarea se face manuală.

Cât costă lumânările cu LED de la LIDL

Lumânările LED sunt și ele de vânzarea la LIDL. Un set de 15 lumânări care pot fi folosite atât în interiorul casei, cât și în afara acestei și care se pot controla prin telecomandă costă doar 119 lei.

Un mărunțitor de la LIDL cu 5.000 de rotații pe minut costă doar 99,99 lei și merită să îl ai în casă de Crăciun. Poți bate cu el smântâna și de asemenea, îl poți utiliza și pentru a mărunți nucile pentru prăjitură.

La LIDL mai găsim și robotul de bucătărie care are și cântar intregrat, castron, dar și alte accesorii atât pentru frământare cât și pentru Amestecare. Acesta costă 699 de lei, iar oferta este limitată.