Limbaj suburban în Parlament. Un deputat AUR către un deputat USR: „Daca te bag în…”

24 mart. 2021
Limbaj suburban în Parlament. Un deputat AUR către un deputat USR:

Parlamentul a votat desființarea Secției Speciale, care investiga magistrații, ceea ce a creat nemulțumire printre mai mulți deputați ai AUR. Cel mai vocal a fost Dan Tănasă, un nume cunoscut încă de dinainte de a se înscrie în partidul condus de Dan Simion. Acesta a participat la numeroase emisiuni televizate și în general avea un discurs anti maghiari.

De data aceasta, el a folosit un limbaj suburban, care nu-i face cinste, chiar pe holul Parlamentului. Show-ul a început încă de când Dan Barna, liderul USR și Stelian Ion, ministrul Justiției încercau să țină o declarație de presă după ce s-a votat desființarea Secției Speciale.

„Daca te bag in p**** ma-tii o sa zici ca am ceva cu tine. Tu, pe langa George Simion, esti un zero barat! Esti un securist, puti de la o posta a securism. Iti fac o mare favoare ca te bag in seama, esti un zero barat! Nu te injur, esti un zero barat! N-ai facut nimic in viata ta, nu vorbi tu de George Simion! Esti nimeni in drum, George Simion este cu zece clase peste tine!”, i-a spus Dan Tănasă deputatului USR, Ionuț Moșteanu, fără să se jeneze de camerele de filmat, care erau lângă el.

Dan Tănasă a continuat seria de înjurături

Uluit, politicianul de la Uniunea Salvați România i-a spus doar că nu-i face cinste un astfel de limbaj și a trecut mai departe. Însă Dan Tănasă nu s-a oprit aici și a continuat și cu Silviu Dehelean, un alt deputat USR.

„Dispari de aici, paduche, nu auzi ce spun? Ba, dispari de aici! Iti ordon sa dispari din fata mea, sa faci pasi. Nu mai strica aerul. Mars de aici! Iti ordon sa faci pasi inainte”, a strigat la el Dan Tănasă, încurajat frenetic din spate de alți colegi de la AUR.