Lovitură pentru DIGI, RCS-RDS! Orange dă Netflix gratuit românilor. Ce trebuie să facă urgent cei interesați pentru a primi acces

30 ian. 2023
Lovitură pentru DIGI, RCS-RDS! Orange dă Netflix gratuit românilor. Ce trebuie să facă urgent cei interesați pentru a primi acces

Dacă ai abonament la Orange sau te pregătești să închei un nou contract cu operatorul de telefonie, internet, dar și cablu, trebuie să profiți neapărat de această ofertă limitată. Se pare că nu doar DIGI, RCS-RDS vine cu promoții greu de refuzat. Concurența este puternică în această perioadă în care se dau lupte grele pentru supremație.

Nu doar cei de la DIGI RCS-RDS știu cum să își țină clienții aproape. La rândul lor, cei de la Orange vin cu beneficii pe măsură și ar fi păcat să ratăm această ofertă.

Știai că dacă îți activezi un anumit abonament Orange poți beneficia de lase luni gratuite de Netflix? Vorbim despre abonamentele din categoria Smart, iar oferta este une clar de nerefuzat.

Să nu uităm că până acum, cei de la Orange le ofereau abonaților 12 luni gratuite de Netflix, însă acum au redus perioada. Chiar și așa, ar fi bine să profităm, pentru că cine nu își dorește să vadă un film sau un serial de calitate fără întreruperi?

Cum arată oferta specială a celor de la Orange România și ce trebuie să facă abonații? Să opteze pentru un abonament Smart Plus 15 fără telefon.

Orange îți oferă gratuit 6 luni de Netflix

Aceștia pot beneficia de 6 luni gratuite de Netflix cadou, iar mai multe detalii despre ofertă sunt disponibile pe site-ul Orange România.

Tot acolo poți afla și cât timp mai aveți la dispoziție pentru a accesa acest abonament, dar și ce alte beneficii pune la dispoziție operatorul de internet, cablu și telefonie.

”AMR 5 zile. Ai 50% reducere la abonamentul Smart Plus 15 fără telefon, plus Netflix 6 luni cadou, exclusiv online. Intră acum și prinde oferta pe orange.ro”, este mesajul transmis de sursa citată.

Conform informațiilor de pe site însă, oferta este valabilă doar până la finele lunii ianuarie, așa că practic mai ai doar două zile la dispoziție să te bucuri de ea.

Nu ar fi exclus însă ca Orange România să o prelungească, având în vedere că interesul abonaților este unul destul de mare.