Ludovic Orban și-a pierdut mințile? Ce dezvăluiri șocante a făcut despre președintele Klaus Iohannis! Este fără precedent în istoria României

20 oct. 2021
Ludovic Orban și-a pierdut mințile? Ce dezvăluiri șocante a făcut despre președintele Klaus Iohannis! Este fără precedent în istoria României

Klaus Iohannis nu este primul președinte aspru criticat de foștii aliați din partid, însă curajul nebun al lui Ludovic Orban este de-a dreptul uluitor. Fostul premier parcă și-a pierdut mințile de când a pierdut conducerea PNL și nu ratează nicio ocază să aducă acuzații grave șefului statului.

Ludovic Orban îl acuză pe Klaus Iohannis că a aruncat România într-o criză politică fără precedent din cauza numirilor procurorilor. Acesta insistă pe ideea că președinte este cel care distruge țara și care a îngropat și PNL din cauza unor ambiții absurde.

Situația grave în care ne aflăm din cauza pandemiei este tot din cauza lui Klaus Iohannis, mai spune Orban, care uită că până nu demult a fost președintele PNL. Cât timp a fost premier, el a alocat sume enorme de bani către Antena 3 și România TV, plus alte publicații, care au promovat personaje conspiraționiste. Aceștia i-au convins pe români că vaccinul anti COVID-19 este toxic, iar astăzi suntem pe ultimul loc în Europa ca procent de vaccinați.

Val de acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis

„Am spus din capul locului că vinovatul de declanșarea unei crize poltice e Klaus Iohannis. Ambiția bolnavă de a controla numirile procurorilor și de a impune la șefia PNL un om care nu mai are nicio șansă să fie premier sunt cauzele care au dus la criza politică. Solicit public demisia din funcția de premeir a lui Florin Cîțu. A demonstrat că nu are nicio urmă de respponsabiluate și a execuat ordinele politice. E o frână în calea negocierilor pentru o majoritate”, a declarat Ludovic Orban cu patos.

Fostul lider al liberalilor nu s-a oprit aici. Insistă pe o idee fixă. Este foarte nervos și vrea să-l distrugă pe Klaus Iohannis. Deși mai multe surse media spun că ar exista inclusiv dosare la DNA pe numele lui pentru modul în care a gestionat banii pandemiei, acesta crede că nu va păți nimic.

„Am spus din capul locului că vinovatul de declanșarea unei crize poltice e Klaus Iohannis. Ambiția bolnavă de a controla numirile procurorilor și de a impune la șefia PNL un om care nu mai are nicio șansă să fie premier sunt cauzele care au dus la criza politică. Solicit public demisia din funcția de premeir a lui Florin Cîțu. A demonstrat că nu are nicio urmă de respponsabiluate și a execuat ordinele politice. E o frână în calea negocierilor pentru o majoritate„, a mai declarat Ludovic Orban.

Cine ar trebui să fie noul premier?

Acesta spune că noul premier trebuie să fie un profesionist acceptat de toate forțele politice. În niciun caz Florin Cîțu, pe care chiar el l-a propus președintelui Klaus Iohannis pentru a-i lua locul. Din nou a uitat trecutul Ludovic Orban. Toți politicienii după ce sunt alungați de la putere încep să arunce cu acuzații, însă cât timp au fost în prim plan au tăcut și au comis multe fărădelegi

„Nu vreau să mai fiu complice la niciun proiect care face rău României, care este plecat de la Klaus Iohannis sau care este plecat de la Florin Cîțu și de la gașca demolatoare, care la instigarea și la ordinele lui Iohannis au creat această gravă situație și care au dus la aruncarea României înspre o prăpastie din care nu știu când vom reuși să ieșim. Dacă mai există oameni rezonabili în PNL, le cer să se implice în identificarea unei soluții. PNL nu are voie să mai aștepte ca Iohannis să pună mâna pe capul vreunui candidat de premier.

Desemnarea unui candidat de premier de către PNL trebuie să se facă conform cu prevederile statutare. Trebuie să fie un candidat care să se bucure de încredere, care să aibă experiență administrativă, politică, respectul și susținerea nu numai din partea bazei PNL. Trebuie să fie un om care să aibă cu adevărat respectul partenerilor de coaliție și care să aibă capacitatea de a conduce un guvern performant care să ofere soluții rapide la problemele cu care se confruntă România”, a spus Ludovic Orban.