Luis Lazarus, internat de urgență în spital. Adevărul despre starea lui de sănătate. Politicianul care l-a plătit cu 30.000 de euro (EXCLUSIV)

14 mai 2021
Luis Lazarus, internat de urgență în spital. Adevărul despre starea lui de sănătate. Politicianul care l-a plătit cu 30.000 de euro (EXCLUSIV)
Luis Lazarus a particiat la protestele anti-vaccinare

Luis Lazarus a fost una dintre vocile puternice din rândul coronascepticilor. Acesta a apărut frecvent la România Tv pentru a critica măsurile luate de autorități și pentru a milita anti-vaccinare. Joi, acesta a fost internat de urgență la Spitalul Universitar din București pentru că avea probleme cu saturația de oxigen.

Mai multe surse medicale au confirmat pentru ShowBlitz.ro că Luis Lazarus ar fi fost diagnosticat cu noul coronavirus și de aceea a avut nevoie de îngrijiri medicale. El a ținut să transmită, însă că are doar o răceală și nimic mai mult. Toate datele arată contrariul. Jurnalistul are probleme de mai multe zile, dar nu a vrut să accepte că ar fi infectat.

Luis Lazarus a negat că ar fi infectat, dar joi nu a mai putut răspunde la telefon

În momentul în care a fost testat și s-a descoperit că are probleme la plămâni, s-a decis internarea acestuia. Discursul lui a fost mereu unul împotriva vaccinărilor, a participat la proteste alături de Diana Șoșoacă și s-a pozționat în tabăra celor care au negat existența acestui virus.

Miercuri, Luis Lazarus le-a răspuns la apel celor de la Fanatik și a spus că este doar răcit. El nu ezitat să acuze că anumite vedete au luat bani pentru a se vaccina și a face parte din această campanie și a catalogat gestul drept jenant. De menționat că joi nu a mai putut fi contactat.

Luis Lazarus a apărut des la România Tv

„Eu am văzut acum o reclamă, nu ai văzut reclama aia cu Speak și Ștefania? Aia e pe față, mă! Deci aia e o chestie pe față, dă-o dracu de treabă. Chiar în halul ăsta? Adică să-ți iei bănuțul că te-ai dus să te vaccinezi. În fine, e jenant, dar, mă rog, știți cum e, asta e, mergem înainte.

Ce problemă să am! Ha ha ha, știți cum e, oamenii în viață mai răcesc, se mai îmbolnăvesc, se mai una, alta, dar în perioada asta este chiar și riscant să te mai îmbolnăvești că toată lumea se gândește că poate ai COVID”, a fost reacția lui Luizs Lazarus pentru Fanatik.

Politicianul care i-a dat lui Luis Lazarus 30.000 de euro

Totuși cel care a primit o sumă de bani de la politicieni a fost chiar el. Clotilde Armand a publicat pe facebook sumele pe care fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache le-a împărțit mai multor televiziuni și oameni din presă.

Pe lângă Antena 3, România Tv și Luju.ro, care au primit câte 70.000 de euro, respectiv 50.000 de euro, lui Lazarus i-au intrat în conturi 30.000 de euro. Pentru ce? Rămâne o enigmă. Însă au fost banii cetățenilor din taxe și impozite.