METEO. Vin ninsorile! Se schimbă vremea în weekend. ANM anunță și ploi torențiale. Prognoza actualizată

20 ian. 2023
METEO. Vin ninsorile! Se schimbă vremea în weekend. ANM anunță și ploi torențiale. Prognoza actualizată

METEO. Dacă întreaga săptămână am avut temperaturi care au ajuns chiar și la 20 de grade în anumite zone ale țării, iată că din weekend vremea se schimbă, conform celor de la ANM.

Meteorologii de la ANM eu emis prognoza meteo pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Dacă v-ați obișnuit deja cu soarele și căldura, atunci a venit vremea să vă pregătiți pelerina de ploaie.

Conform meteorologilor, în acest weekend, temperaturile vor oscila de la o zi la alta. Cu alte cuvinte, dacă vineri va fi cald, e posibil ca sâmbătă să ne trezim cu temperaturi mult mai scăzute, dar și cu ploi.

ANM spune că în regiunile din sudul țării temperaturile scad ușor, însă vremea rămâne oricum, cu mult mai călduroasă decât normalul acestei perioade.

De cealaltă parte, local și temporar, în marea majoritate a zonelor din țară se anunță ploi abundente. De asemenea, la munte vor fi prezente ninsorile și lapovița.

Dacă vreți deci să schiați în acest weekend, ar fi bine să vă pregătiți pentru niște zăpadă în plus, pentru că asta vă așteaptă la munte.

METEO. Cum va fi vremea în weekend în București

Bucureștenii sunt și ei cam în aceeași situație. În Capitală, meteorologii de la ANM anunță că de vineri până duminică temperaturile vor scădea cu mult.

Totuși, va fi mai cald decât într-o lună ianuarie normală. De asemenea, în weekend se anunță și ploi, așa că ar fi bine să vă pregătiți pentru astfel de averse, mai ales dacă vreți să ieșiți într-un parc.

După weekend, în săptămâna următoarele temperaturile vor fi mai scăzute decât ce am avut în această săptămână, însă oricum, vremea va fi caldă.

De abia de la începutul lunii februarie, temperaturile par să se apropie cât de cât de normalul ultimei luni de iarnă. Rămâne de văzut ce vor mai anunța meteorologii de la ANM.