Mihai Gâdea, dus în stare gravă la spital. I s-a făcut rău după emisiune. Mircea Badea a dat detalii despre ce s-a întâmplat

14 iul. 2021
Mihai Gâdea, dus în stare gravă la spital. I s-a făcut rău după emisiune. Mircea Badea a dat detalii despre ce s-a întâmplat
Mihai Gâdea și Mircea Badea

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV din România. Acesta este și CEO-ul Antena 3, având putere decizională în tot ceea ce privește compania. În urmă cu ceva timp, acesta a fost luat cu salvarea și dus la spital, după ce i s-a făcut rău. Nu se simțea bine încă de când era în direct, dar ulterior situația s-a agravat.

Ajuns la spital, acestuia i s-a administrat un tratament, care nu i-a făcut chiar bine. Întors acasă, acest a acuzat din nou stări de rău și a revenit la spital. Toate aceste dezvăluiri au fost făcute de Mircea Badea.

Momente de groază pentru Mihai Gâdea

”Hai să povestim. Pe scurt, Mihai era să moară. Eu alergam prin Herăstrău. Era noapte, ora 2:00. Lui i se făcuse rău, inițial, în emisiune. A venit salvarea, l-au dus la spital, i-au făcut o injecție, l-au trimis acasă. A făcut aproape un fel de șoc anafilactic sau ceva de genul”, a povestit Mircea Badea la Antena 3, conform voxbiz.ro.

Jurnalistul a mers și el la spital după prietenul lui și a apelat la fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu. Acesta a răspuns imediat și a venit și el pentru a evalua situația.

Mihai Gâdea și Mircea Badea sunt prieteni de 20 de ani

”Ce facem? Ce facem? Noroc că domnul Sorin Oprescu, medic, era prin Carrefour la 2:00 și a zis să-l duceți la spital. L-a dus cineva. Repede și eu mă duc la spital. Ajung, era vreo 3:00 dimineața. Doamna doctor se ocupa”, a mai dezvăluit Mircea Badea.

Sorin Oprescu a salvat situația

Mihai Gâdea a retrăit și el momentele de groază prin care a trecut, dar a vrut să mute discuția într-o zonă mai relaxată și a relatat o întâmplare, care să stârnească zâmbete.

”Nu știu dacă am mai spus vreodată public acest lucru. Eram acolo pe masă, era multă lume în jur. Îl văd pe Sorin Oprescu. Se uită și zice: „Ce faci, dormi, mori?” La un moment dat, se uită la mine și zice: „Ia zi, mă, cum ți se pare doamna doctor, bunuță sau?” Dau din cap, zice: „Hai că nu are nimic, luați-l de aici”, a povestit și  Mihai Gâdea.

După câteva ore de spitalizare, realizatorul Antena 3 și-a revenit și a mers acasă. Acesta nu a vrut să mai dea și alte detalii despre starea lui de sănătate, lăsând să se înțeleagă că se simte bine.