Ministerul anunță scoaterea la concurs a 3 posturi cu salarii de 6.000 de euro pe lună. Ce condiții trebuie să îndeplinească cei interesați

05 mai 2021
Ministerul anunță scoaterea la concurs a 3 posturi cu salarii de 6.000 de euro pe lună. Ce condiții trebuie să îndeplinească cei interesați
Foto: ThisisEngineering RAEng on Unsplash

Mai sunt nouă zile până când se poate aplica pentru un post extrem de bine remunerat. Salariile sunt cuprinse între 4.000 de euro și 6.000 de euro, iar candidații trebuie să-și depună dosarele la Registratura Ministerului Educației până la data de 14 mai.

Se caută așadar profesori pentru Școala Europeană de la Bruxelles. Mai exact sunt scoase la concurs teri posturi pentru Matematică cu predare în limba engleză, Chimie-fizică/Științe integrate cu predare în română și germană, franceză sau engleză și Consilier educativ („Advisor” – poziție specifică școlilor europene) pentru care este nevoie de cunoașterea limbilor română, engleză și franceză.

Mai întâi se verifică dosarele

„Dosarele de înscriere, inclusiv cele transmise prin poștă, care nu sunt înregistrate la Registratura ME până în ziua de 14 mai 2021, inclusiv, ora 14.00, nu pot intra în concurs”, scrie în anunțul postat de Ministerul Educației.

Mai întâi vor fi verificate toate dosarele depuse și dacă acestea sunt în regulă din punct de vedere administrativ, atunci se trece la planificare interviului fizic. Candidații selectați vor susține această probă pe 18 mai.

Când se vor afișa rezultatele finale

Tot în aceeași zi se vor afișa și rezultatele obținute la interviu și se va trecea la etapa următoare. La sediul ministerului se va afișa planificarea pentru proba scrisă, care va avea loc între 19 și 20 mai.

Pe 21 mai se pot depune contestații, iar rezultatele finale vor fi publicate pe 24 mai anul curent. Doar cei care au cunoștințele necesare cerute pot fi selectați pentru a merge mai departe.