Momente grele pentru Cătălina Ponor. Procurorii cer pedeapsa cu închisoarea pentru tatăl său vitreg. De ce este acuzat bărbatul

19 sept. 2021
Momente grele pentru Cătălina Ponor. Procurorii cer pedeapsa cu închisoarea pentru tatăl său vitreg. De ce este acuzat bărbatul
Cătălina Ponor

Cătălina Ponor este una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României din toate timpurile. Retrasă din activitate, după ce a câștigat trei titluri olimpice, o medalie de argint și una de bronz, aceasta a preferat să fie o prezență discretă în showbiz, spre deosebire de colega ei, Sandra Izabașa care este foarte activă.

Cătălina Ponor trebuia să se căsătorească în acest an, dar din cauza pandemiei a amânat nunta. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Ristea Jianu, regizor de filme istorice, cunoscut și ca Dracula, după ce a jucat rolul fostului domnitor al Ţării Româneşti, Vlad Ţepeş. Acesta este fostul soț al cântăreței Julia Jianu, care a făcut parte din formația Sexxy alături de Claudia Pătrășcanu.

Pe lângă faptul că a fost nevoită să-și amâna nunta, Cătălina Ponor trebuie să se mai confrunte cu o situație neplăcută. Tatăl său vitreg are mari probleme cu legea. Acesta riscă pepdeapsa cu închisoarea după ce s-a luat la bătaie cu doi polițiști locali. Procurorii au cerut arestarea acestuia.

De ce cer procutorii arestarea tatălui Cătălinei Ponor

În luna martie a acestui an, Florin Bărbascu a fost încătușat după o încaierare cu doi polițiști locali care nu l-au lăsat să intre pe o stradă rezervată riveranilor, deși el avea acest drept pentru că era proprietarul în acte al unei săli de sport situată acolo.

Imaginile suprinse de camerele de supraveghere arată cum tatăl vitreg al Cătălinei Ponor le arată agenților actele pe telefon și chiar îi invită în interiorul sălii pentru ca aceștia să poate vedea actele în original. Aceștia refuză și de aici doar un pas până la un scandal imens.

Bărbatul le spune polițiștilor să nu-l atingă, iar apoi face pași sprea sala sa de sport. Polițiștii încearcă să-l oprească, dar fără succes. Mai mulți polițiști sunt chemați la fața locului pentru a calma situație. Aceștia îi pun cătușele lui Florin Bărbascu, care între timp îi luase la bătaie pe ceilalți agenți.

Aceștia spun că au avut nevoie de îngrijiri medicale timp de 3-4 zile din cauza agresiunii la care au fost supuși, iar procurorii au cerut imediar arestarea tatălui Cătălinei Ponor, însă judecătorii au decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar. Bărbatul le-a spus judecătorilor că agenții au fost cei care au provocat întregul scandal.

Peste mai puțin de o lună începe procesul, iar procurorii continuă să ceară pepdeapsa cu închisoarea pentru Florin Bărbascu.