Motivul real pentru care Maria Lungu și Sebastian Dobrincu au fost eliminați de la Survivor România. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise

19 ian. 2023
Motivul real pentru care Maria Lungu și Sebastian Dobrincu au fost eliminați de la Survivor România. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise

O săptămână incredibilă. Patru ediții în care neprevăzutul a fost la ordinea zilei. Faimoșii și Războinicii au înțeles că Survivor România le poate aduce, zi de zi, vești din cale afară și momente tot mai dificile. Au învățat că pentru a rezista trebuie să uite că există limite, că provocările sunt prea mari și că dorul de casă trebuie lăsat doar în suflet. Aseară, săptămâna de Survivor s-a încheiat cu o nouă ediție de neuitat.

Primul joc al serii s-a concluzionat cu o victorie a Războinicilor care a oprit șirul celor câștigate de Faimoși și care le-a adus un set de pescuit celor din tribul albastru. Rămâne de văzut cum vor reuși să-l folosească și pe mai departe. La finalul jocului, Daniel Pavel le-a dat tuturor celor prezenți o veste dureroasă: Sebastian Dobrincu a fost nevoit să părăsească competiția în urma accidentării suferite acum câteva zile.

Din păcate, tânărul investitor de la Imperiul Leilor va trebuie să suporte și o intervenție chirurgicală. A regretat enorm plecarea și a transmis că va lupta pentru dotarea spitalelor din România. Obiectul lui era să câștige Survivor și să doneze toți banii.

Liniștea a fost departe de a fi găsită deoarece la Consiliul de Eliminare a mai fost încă o concurentă care a pornit pe drumul spre casă. În urma voturilor celor de acasă, din tribul Războinicilor, a plecat Maria Lungu. Tânăra a fost cea mai puțin votată, în timp ce Andrei Neagu și Codruța Began continuă drumul în Survivor.

Motivul real pentru care Maria Lungu a fost dată afară de la Survivor România

A fost o surpriză mare, mai ales că aceasta era una dintre favoritele producătorului turc. Doar că declarațiile ei legate de Codruța Began pe care a făcut-o babă la doar 47 de ani au costat-o scump. Așa că inevitabil a fost dată afară pentru toate derapajele ei.

Ultima ediție a săptămânii de Survivor a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.2 puncte de rating și 25.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.7 puncte de audiență și 23.6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de românii au urmărit show-ul, iar în minutul de aur, la ora 20:50, aproape 2.3 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

Show-ul continuă și săptămâna viitoare! Triburile sunt pregătite să revină în luptă cu un singur gând: să arate că sunt cei mai buni. Cine va reuși noi victorii? Cine va învăța să reziste condițiilor tot mai dificile?