Motivul real pentru care românii refuză să se vaccineze. Care este teama lor cea mai mare și ce le-au spus preoții

17 oct. 2021
Motivul real pentru care românii refuză să se vaccineze. Care este teama lor cea mai mare și ce le-au spus preoții
Foto: Steven Cornfield on Unsplash

Sistemul medical este în colaps. Nu mai există niciun pat disponibil la ATI, iar bolnavii sunt nevoiți să aștepte și câte opt ore până la venirea Ambulanței. Pe lângă problemele mare provocate de COVID-19, mai sunt și alte afecțiuni grave, care au nevoie de spitalizare. În acest context dramatic, românii continuă să refuze vaccinarea.

Jurnalista Anca Andrei a explicat printr-o postare pe facebook de ce s-a ajuns aici. De ce se tem oamenii de fapt și care este mesajul cu care preoții i-au speriat atât de mult. Aceasta este de părere că reportajul celor de la Recorder, Marele Alb, care a ajuns până pe locul 1 în trending Youtube, nu a apărut întâmplător acum.

Reprezintă practic un mesaj de avertisment pentru Biserica Ortodoxă Română, loc unde se întâmplă lucruri despre care enoriașii știu foarte puține. Redăm integral postarea jurnalistei.

Ce le spun preoții enoriașilor. De aceea nimeni nu mai vrea să se vaccineze

„M-am tot întrebat de ce a apărut ACUM reportajul celor de la Recorder, Marele Alb, cel legat de Biserica Româna. Și cred că am și aflat răspunsul. Foarte mulți preoți își sfătuiesc enoriașii SĂ NU SE VACCINEZE, pentru că vor rămâne INFERTILI, sigur o aberație de proporții, care a fost demontată științific deja. Prin acest reportaj s-a dorit decredibilizarea Bisericii. Era important să se afle că preoții nu sunt niște sfinți. Și să fim corecți, mulți chiar nu sunt.

Pe de altă, parte tot acest mesaj legat de INFERTILITATE, bănuiesc că a pornit de la câțiva preoți agenți acoperți, inflitrați de pe la Est așa (pare stilul de lucru rusesc) cu scopul de a destabiliza România economic și social. Deja suntem paria Europei, focar de infecție, deja ni se închid granițele. Probabil „frații” ruși ne vor ajuta și cu gazele, mai ales că facturile vor sări în aer. Însă la final totul se plătește. Autoritățile române au permis să ajungem aici.

S-a intervenit mult prea târziu. Acest reportaj nu schimbă nimic. Teodosie continuă să fie liber, deși are averi fabuloase adunate prin furt. Iar poporul se închină la el ca la o icoană. Acesta este doar un exemplu. Lista este mai lungă. Dar aceasta este esența. Nu degeaba am rămas, alături de bulgari, singurii care ne apropiem de un dezastru umanitar, în timp ce în restul țărilor din UE se revina la normalitate.”, a scris Anca Andrei pe facebook.