Motivul ținut secret pentru care Simona Halep l-a dat afară pe Darren Cahill. A făcut anunțul chiar din luna de miere

22 sept. 2021
Motivul ținut secret pentru care Simona Halep l-a dat afară pe Darren Cahill. A făcut anunțul chiar din luna de miere
Simona Halep, sfătuită de Darren Cahill

Simona Halep a luat pe toată lumea prin surprindere. Deși se află în luna de miere alături de soțul său, Toni Iuruc și oferă imagini spectaculoase cu ea din vacanță, sportiva a decis să anunțe pe Twitter despărțirea de antrenorul său, Darren Cahill.

Acesta nu a fost prezent la petrecerea ei de nuntă, dar i-a urat tot prin intermediul rețelelor de socializare numai de bine. Cu toate acestea, iată că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul nu l-a uimit pe Cristian Tudor Popescu, care a spus la Digi Sport că se aștepta la o astfel de decizie.

În ultimii doi ani, Darren Cahill a absentat de la multe din meciurile Simonei, iar asta i-a dăunat sportivei, care are mereu nevoie de cineva alături de ea. Practic de atunci a început și declinul ei. Iar acum antrenorul australian este implicat în numeroase proiecte, plus că își dorește să fie cât mai aproape de familie.

Iar Simona Halep vrea și ea același lucru. Astfel că cei doi au decis de comun acord să închidă colaborarea, fără să ofere publicului vreun detaliu legat de negocierea dintre ei doi.

„După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că este momentul să punem capăt relației noastre profesionale. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar și o persoană mai bună.”, a scris Simona Halep, pe Twitter, din luna de miere.

De ce crede CTP că Simona Halep a renunțat la Darren Cahill

CTP a avut și el un punct de vedere pe acest subiect. Gazetarul a fost contactat de jurnaliștii de la DigiSport și a spus de ce crede el că s-a ajuns în acest punct. Era inevitabilă decizia, consideră acesta.

„Pentru mine nu este o surpriză, mă așteptam să se întâmple lucrul acesta, bine nu este că se despart Cahill și Halep, dar haideți să ne gândim cât de greu le-a fost amândurora în acești ani în care au realizat lucruri extraordinare împreună. Darren din Australia, Simona din România, fiecăruia i-a fost greu. Lui Darren pentru că trebuia să fie plecat de acasă atâta vreme ca să fie alături de ea, Simona pentru că nu putea să aibă antrenorul lângă ea în toată perioada competițională și în general tot timpul, pentru că așa e bine să fie un antrenor.

Nu se mai putea continua în felul acesta. Sunt convins că cei doi nu s-au despărțit din cauza unei neînțelegeri, ci pur și simplu venise momentul să încheie această colaborare excepțională. Să vedem pe cine va alege Simona acum ca antrenor, dacă o să-l aleagă pe Adi Marcu, cred că va fi o alegere foarte bună. Simte probabil nevoia unui antrenor român, cu care să stea tot timpul. Dar, pe de altă parte, ar putea în momentul de față să își ia chiar ea carnet de antrenor. A adunat atâta experiență, am văzut-o cum a jucat în ultima vreme chiar în condițiile unei accidentări nenorocite, și se vede la ea o maturitate remarcabilă în joc”, a explicat CTP.