Nume complet nou. Cine a devenit cel mai bogat om din lume? I-a depășit pe Jeff Bezos, Elon Musk și Bill Gates

26 mai 2021
Nume complet nou. Cine a devenit cel mai bogat om din lume? I-a depășit pe Jeff Bezos, Elon Musk și Bill Gates
Bernard Arnauld. Foto: jingdaily.com

S-a schimbat din nou topul bogaților lunii și de data aceasta supremația îi revine unui nume complet nou. Acesta nu a fost desemnat niciodată până acum cel mai bogat om de pe glob. El i-a devansat pe Jeff Bezos, fondatorul Amazon și pe Elon Musk, fondatorul Tesla.

Este vorba despre Bernard Arnault, CEO-ul Louis Vuitton Moet Hennessy, cea mai mare companie producătoare de bunuri de lux din lume. Acesta are 72 de ani și o avere netă estimată la 186,3 miliarde de dolari, potrvit prestigioasei reviste americane Forbes.

Cine se află pe locul 2 în topul bogaților lumii

Pe locul 2, foarte aproape se clasează Jeff Bezos cu 186 de miliarde de dolari. Așadar doar 300 de milioane de dolari îi despart pe cei doi miliardari. Top se poate schimba de la o zi la alta.

Elon Musk și Jeff Bezos

Domeniile în care cei doi activează sunt diferite, iar pandemia i-a ajutat pe ambii să-și crească și mai mult averea. „Crizele ne fac mai puternici”, spunea francezul în cadrul unui interviu la sfârșitul lunii trecute.

Cine se află pe locul 3 în topul bogaților lumii

Bernard Arnault este practic părintele brandurilor de lux în momentul de față. Compania lui se află în spatele Louis Vuitton, Dior, Celine, Moet, Hennessy și Tiffany.

Pe locul 3 se află cel mai excentric dintre bogații lumii, Elon Musk. Acesta a strâns o avere de 147,3 miliarde de dolari și recent a fost rugat să nu mai posteze pe Twitter despre criptomonede pentru că distruge piața.