OMV Petrom, anunț de ultimă oră! Toate benzinăriile din România sunt vizate

07 mai 2023
OMV Petrom, anunț de ultimă oră! Toate benzinăriile din România sunt vizate

OMV Petrom vine cu un anunț extrem de important pentru clienții săi. Toți cei care ajung în următoarea perioadă în benzinăriile din România ar fi bine să știe despre el.

OMV Petrom lansează o super ofertă pe care nu ai cum să o refuzi, în special dacă ești un mare iubitor de muzică. Ai șansa să ajungi la Electric Castle, după un simplu drum în benzinăriile OMV din România.

Reprezentanții companiei îi învia pe clienți să achiziționeze din stațiile OMV faimosul energizant Bun Energy Drink participant la campanie.

Mai apoi, bonul de la casa de marcat trebuie înscris pe website-ul oficial, iar norocoșii au șansa să câștige una dintre cele 30 de invitații la festivalul Electric Castle.

„Ai planuri vara asta? Ce zici de o petrecere cum nu e alta la Electric Castle? Cumpără din stațiile OMV orice produs Burn Energy Drink participant la campanie, înscrie bonul pe website și poți câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele 30 de invitații la festival”, se arată în anunțul celor de la OMV Petrom.

Ce ofertă au pregătit cei de la Rompetrol

Interesant este că oferta celor de la OMV Petrom vine după ce anterior, Rompetrol a venit cu o altă super ofertă pentru clienții săi. S-ar părea că cele două benzinării duc o luptă strânsă pentru a atrage cât mai multe persoane.

Rompetrol spre exemplu le promite clienților premii, doar pentru achiziția fiselor pentru car wash. Premiile sunt garantate, iar cei vizați au de unde alege, după cum a transmis compania.

”Încearcă Rompetrol Car Wash și câștigă! Achiziționează 10 fise pe același bon fiscal și câștigi garantat unul dintre cele 12.000 de premii oferite. PAȘI SELF-SERVICE: Cumpără fisele de la casa din interiorul stației. Oprește mașina în dreptul panoului de control. Urmează instrucțiunile de pe panouri”, a fost mesajul celor de la Rompetrol.