OMV Petrom le bagă bani direct pe card tuturor clienților care alimentează în aceste benzinării! Totul este valabil până pe 30 iunie

09 mai 2023
OMV Petrom le bagă bani direct pe card tuturor clienților care alimentează în aceste benzinării! Totul este valabil până pe 30 iunie

OMV Petrom vine cu o ofertă care este imposibil de refuzat. Clienții primesc bani pe card dacă merg și alimentează în orice benzinărie a companiei. Trebuie să ajungă la suma de 500 de lei pentru a încasa un bonus.

Cei de la OMV Petrom vor să atragă un număr cât mai mare de clienți. Să nu uităm că după scandalul Schengen, compania a fost pusă într-o situație nu tocmai plăcută.

De atunci prețurile au început să scadă la pompe și fel de fel de oferte, unele mai tentante ca altele au apărut. Iată că de această dată, mulți vor fi tentați să alimenteze din aceste benzinării.

Ce ofertă lansează OMV Petrom și cum poți că iei bani de la benzinărie? În primul rând trebuie să ai aplicația OMV MyStation înainte de toate.

Mesajul celor de la OMV Petrom

Mai apoi, cei care merg în benzinăriile OMV Petrom începând cu 1 mai și până pe 30 iunie și alimentează de 500 de lei primesc 25 de lei din partea benzinăriei, sub formă de cupon, în aplicație, pentru următoarea alimentare. Dacă nu ați alimentat de 500 de lei odată, nu este nicio problemă pentru că banii se cumulează și când ajungeți la acea sumă primiți bonusul.

”Știm cât de importantă este calitatea carburantului pentru tine și mai știm că e important să-i răsplătim pe cei care ne aleg iar și iar. Așa că, în perioada 1 mai – 30 iunie 2023, la fiecare 500 lei cheltuiți pentru alimentare, noi îți dăm 25 lei sub formă de cupon în app pentru următoarea alimentare. Tot ce trebuie să faci este să scanezi cardul din aplicația OMV MyStation”, anunță compania.