OMV Petrom, veste extrem de bună pentru toți românii! Este mișcarea anului. Ce se va întâmpla de azi în toate benzinăriile din întreaga țară

24 apr. 2023
OMV Petrom, veste extrem de bună pentru toți românii! Este mișcarea anului. Ce se va întâmpla de azi în toate benzinăriile din întreaga țară

OMV Petrom este lider de piață atunci când vine vorba de carburanți, benzină și motorină. Giganul austriac a avut ceva probleme din cauza faptului că nu dorește să plătească taxa de solidaritate și a amenințat că-și retrage investițiile. Totuși este greu de crezut, ținând cont de profitul obținut în țara noastră.

OMV Petrom vine cu o surpriză imensă pentru toți românii. Nu contează că ești sau nu client OMV România. Te poți bucura oricum de aceste beneficii.

În benzinăriile OMV vei putea să găsești de acum FANbox-uri. Astfel, dacă vrei să primești un colet ori să trimiți unui, vei putea să faci acest lucru într-un mod cât se poate de simplu.

Să nu uităm că din ce în ce mai mulți români preferă aceste box-uri. Uneori se întâmplă să nu fim acasă când vine comanda mult așteptată. Astfel, există posibilitatea să optăm pentru un astfel de serviciu.

Mai apoi avem timp să luăm coletul, fără prea multe bătăi de cap. Iar de acum poți face acest lucru și în benzinăriile OMV. De altfel, compania crede într-un astfel de serviciu, care este totodată și prietenos cu mediul.

Ce poți face de acum înainte în toate benzinăriile OMV

Cei care optează pentru el au trei zile la dispoziție să își ridice produsele. De asemenea, o pot face la orice oră din zi și din noapte, într-un mod cât se poate de simplu.

”Abia ai apăsat pe Trimite comanda și deja ești nerăbdător să ajungă pachetul? Știm exact cum e. Și mai știm și cât este de neplăcut când trebuie să amâni livrarea pentru că nu ești acasă când ajunge curierul. Dar OMV are câteva soluții ca să te bucuri de comenzile tale, cât mai repede.

Prezente în stațiile OMV, lockerele securizate FANbox de la Fan Courier sunt o alternativă flexibilă de expediere a coletelor de dimensiuni mici și medii. Livrarea are loc în doar 24 de ore de la comandă și este prietenoasă cu mediul și cu timpul tău. Din momentul în care ești anunțat prin e-mail sau SMS, ai 3 zile la dispoziție în care poți ridica produsele, indiferent de oră”, se arată în anunțul transmis de cei de la OMV România.

Tags: