Orice român poate primi pe loc 100 de lei de la Dedeman. Trebuie să îndeplinească o singură condiție

13 apr. 2022
Orice român poate primi pe loc 100 de lei de la Dedeman. Trebuie să îndeplinească o singură condiție

După cum v-ați obișnuit deja, cei de la DEDEMAN au grijă să își țină aproape clienții cu oferte care mai de care mai atractive, însă cea de acum este chiar una deosebită de care mulți vor profita cu siguranță.

Cu alte cuvinte, DEDEMAN a dat startul unei promoții speciale care este valabilă în orice magazin din România. Vorbim despre programul ”Rabla pentru scule”, care prevede acordarea de vouchere pentru sculele vechi.

Sumele pe care clienții le pot încasa pentru sculele vechi pot fi chiar și de sute de lei. Cum funcționează programul? Ei bine, cei interesați de echipamente noi, nu trebuie decât să se prezinte cu cele vechi la cel mai apropiat magazin DEDEMAN.

Pe de altă parte, nu toate sculele sunt acceptate. Există o selecție de produse pe care românii le pot cumpara cu reducere în baza acestor vouchere, deci mai bine vă uitați pe site înainte de a ajunge în magazin.

DEDEMAN oferă vouchere în valoare de sute de lei

Oricum ar fi, prețurile vor fi cu mult mai mici față de cele din alte magazine. Ca să nu mai vorbim de faptul că de cele mai multe ori, mulți dintre noi aruncă sau vând sculele de care nu mai au nevoie.

Acum însă, cei de la DEDEMAN oferă niște vouchere consistente pentru ele, drept urmare, e destul de dificil de refuzat noua ofertă. Toate detaliile de care aveți nevoie sunt pe site-ul celor de la DEDEMAN, deci dacă oferta este pe placul vostru nu trebuie decât să intrați online și să vedeți dacă vă încadrați în una dintre categorii.

Mare atenție însă, timpul este limitat, așa că mai vine vă grăbiți pentru a putea achiziționa produsele dorite, la prețuri reduse, cu vouchere pe care le primiți în schimbul celor vechi.