Orice român poate primi zilnic 1.000 de lei de la Kanal D! Ce trebuie să facă pentru a încasa banii chiar de azi

18 ian. 2022
Orice român poate primi zilnic 1.000 de lei de la Kanal D! Ce trebuie să facă pentru a încasa banii chiar de azi

Kanal D pune la bătaie câte 1.000 de lei în fiecare zi. Orice român poate intra în posesia acestor bani, dar cu o condiție. Trebuie să urmăreasă emisiunea Teo Show și să descopere cuvintele cheie, cu ajutorul cărora vor putea intra în posesia premiului mult dorit.

De luni, 17 ianuarie s-a dat deja start înscrierilor la concursul “Trei cuvinte dacă vrei, îți duc mia de lei!”, din cadrum emisiunii Teo Show, prezentată de Teo Trandafir și Bursucu. Oricine își dorește să aibă o șansă la cei 1.000 lei puși zilnic în joc, trebuie să se înscrie în concurs pe www.kanald.ro/teoshow.

Tot ce trebuie să facă cei care își doresc să între în posesia premiului de 1000 de RON este ca după înscrierea menționată anterior, de luni, 24 ianuarie, să urmărească emisiunea Teo Show cu atenție pentru a putea descoperi cuvintele cheie ce le pot aduce premiul.

Ce trebuie să facă cei care doresc cei 1.000 lei

Din 24 ianuarie, în fiecare ediție a emisiunii Teo Show, difuzată în intervalul orar 15:00 – 17:00, de luni până vineri, vor fi anunțate 3 cuvinte cheie. La finalul fiecărei ediții, este selectat prin https://www.random.org/ un număr de telefon din informațiile celor înscriși până la momentul când prezentatorii anunță începerea concursului.

Persoana aleasă astfel va fi sunată în direct și va fi întrebată care sunt cele 3 cuvinte cheie anunțate de prezentatorii emisiunii, cuvinte cu care norocosul va trebui să formuleze o rimă, un vers sau o urare, conform instruciunilor oferite de gazdele show-ului. Dacă persoană selectată va răspunde în conformitate cu regulamentul și urmând indicațiile prezentatorilor, aceasta va câștiga un premiu constând în 1000 de RON.

Pentru mai multe detalii legate de concurs, consultați regulamentul pe www.kanald.ro/regulamente. Fiți cu ochii pe “Teo Show” și înscrieți-va la concursul ce va poate aduce, zilnic, premii de 1000 de RON!