Probleme mari pentru Victor Ciutacu! Noi acuzații grave la adresa modertorului România TV! Ce pedeaspă riscă acesta

28 oct. 2021
Probleme mari pentru Victor Ciutacu! Noi acuzații grave la adresa modertorului România TV! Ce pedeaspă riscă acesta

Victor Ciutacu este dezlănțuit pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Moderatorul România TV este foarte supărat că noua conducere a CNA i-a sancționat aspru derapajele din cadrul emisiunii sale. Deși el este vaccinat, a promovat multe persoane care susțin teorii ale conspirației, iar pe Diana Șoșoacă a făcut-o practic vedetă.

La România TV s-au difuzat cele mai multe dezinformări cu privire la vaccin și conform multor analiști din acest motiv, mulți români, mai ales din mediul rural, au ales să nu accepte administrarea niciunuia din cele patru seruri anti-coronavirus apropate în Europa.

CNA a aplicat amenzi record atât pentru emisiunea lui Victor Ciutacu, cât și pentru cea a lui Răzvan Dumitrescu de pe Antena 3. În ciuda acestor sancțiuni, ei continuă să prezinte fapte care descurajează vaccinarea și care nu sunt în concordanță cu realitatea.

Victor Ciutacu a avut o reacție pe facebook, în care a acuzat faptul că cei de la CNA vor să-l cenzureze, dar că nu vor reuși. Noua șefă a Consilului Național al Audiovizualului, Cristina Pocora nu se teme, însă de amenințări și vrea să facă ordine în sistem.

Reacția lui Victor Ciutacu

„Azi am depășit, „grație” cenzorilor ridicoli de la CNA, suta de mii din amenzile date pentru că Punctul culminant e emisiune, nu serviciu de PR guvernamental sau oficină a propagandei de partid și de stat. Iar suma asta s-a acumulat nu de-a lungul istoriei recente, ci numai de când a început Jihadul la comandă împotriva nealiniaților.

Nu-i nici o mândrie, e silă. Amestecată cu amărăciune, pentru că banii ăia, pe care postul îi plătește ca să hrănească o liotă de birocrați fără cariere și fără coloană vertebrală, puteau fi infinit mai bine folosiți pentru funcționare. Dacă am, totuși, vreo satisfacție, atunci notați: politica editorială nu se schimbă. Și, vă asigur, nici atitudinea mea. Nu-mi pun plasture pe gura pentru o mână de politruci pescuiți de partide și numiți în niște dregătorii pentru care n-au nici chemare, nici talent, nici palmares profesional.

Dincolo de faptul că e meseria mea (și, pe cuvânt, n-am de ce să fiu modest, chiar mi-o fac bine), vă datorez asta vouă, cei care mă (și ne) urmăriți seară de seară. Faptul că sunteți atât de mulți se vede în audiențe și, logic, în încasări. Ca o paranteză pentru cârcotași, nu și în buzunarul meu, am aceeași leafă de pe vremea când mă bătea Gâdea de nu mă sculam de jos.

N-am chef de patetisme ieftine, am treabă, mă așteaptă încă o emisie grea. Așa că închei asigurându-vă că rămân același, pe același post, la aceeași oră, cu aceeași atitudine. Nu m-am îndoit la asaltul băsiștilor, n-am s-o fac nici după ce aceiași nefrecventabili băsiști, transformați o vreme în iohanniști și pregătiți azi să muște mâna care i-a hrănit, și-au luat viteză și împart misiunea cenzoratului cu altădată dușmanul de clasă Raed Arafat…

P.S. L-aș fi tăguit, alături de cei care muncesc zilnic împreună cu mine, și pe cel mai longeviv producător din mica și mărunta mea carieră de televiziune (Bogdan Moisoiu), da-i pe codul vechi și nu servește rețele sociale 🙂”, a scris Ciutacu pe facebook.