Produse de top la LIDL cu doar 10 lei! În plus, retailerul oferă vouchere de câte 200 de lei. Ce trebuie să faci pentru ele

24 apr. 2023
Produse de top la LIDL cu doar 10 lei! În plus, retailerul oferă vouchere de câte 200 de lei. Ce trebuie să faci pentru ele

LIDL este cel mai popular retailer în momentul de față, iar clienții așteaptă în fiecare săptămână ofertele și promoțiile care se anunță în magazine. Acum vor avea parte de o surpriză și mare, 10 vouchere în valoare de 200 de lei. Ce trebuie să faci pentru ele?

LIDL România lansează un nou catalog valabil de astăzi, în următoarea săptămână. Iar cei care vor să se răsfețe cu preparate franțuzești o pot face în magazinele LIDL, având de unde alege.

Revin produsele Duc De Coeur la prețuri cât se poate de accesibile, iar dincolo de oferte, reduceri și noutăți, LIDL are și un concurs care se află în desfășurare.

Cei care merg în magazinele LIDL în această săptămână și achiziționează unul sau mai multe produse Duc De Coeur pot să câștige bani, dar și premii.

Vorbim despre zece vouchere LIDL de 200 de lei puse la dispoziție de retailer. Mai mult de atât, clienții pot câștiga inclusiv 5 friteuze Tefal, ori un Fridge Farm.

Oferte neașteptate la LIDL. Ce poți să cumperi cu doar 10 lei

Mare atenție însă pentru că doar în această săptămână puteți beneficia de astfel de premii, așa că mai bine vă grăbiți. Iar produsele Duc de Coeur sunt cât se poate de accesibile.

Spre exemplu, unele dintre cele mai faimoase produse sunt salamul cu nucă, care costă doar 14,99 lei. De asemenea, buletele de cartofi 9,99 lei. În rafturile LIDL găsiți și mini eclere cu cremă de vanilie care costă doar 10,99 lei.

”NOUA BUCĂTĂRIE ROMÂNO – FRANCEZĂ. Invitatul special din bucătăria ta în săptămâna asta ? Rafinamentul în stil francez! DELICIILE ÎN STIL FRANCEZ ÎȚI ADUC PREMII! E momentul să te bucuri din nou de rafinamentul specialităților inspirate de bucătăria franceză!

Printre cumpărăturile tale obișnuite din Lidl, strecoară săptămâna aceasta și produsele Duc De Coeur preferate și poți câștia premii pentru bucătăria ta. 10x vouchere LIDL de 200 de LEI, 5 friteuze Tefal Easy Fry, 1 Frigider Fram”, se arată în anunțul celor de la LIDL România.