Produsul de la LIDL care a fost redus masiv! Costă mai puțin de 2 lei și este foarte popular. Ofertă durează doar câteva zile

09 mai 2023
Produsul de la LIDL care a fost redus masiv! Costă mai puțin de 2 lei și este foarte popular. Ofertă durează doar câteva zile

LIDL vine cu o super ofertă pe care nu trebuie să o ratezi. Pe lângă faptul că poți să primești anumite beneficii, te bucuri și de produse la prețuri mai mici de 2 lei.

LIDL le reamintește clienților despre cupoanele cu reduceri din aplicația LIDL Plus. Cu ajutorul lor poți să cumperi produse mult mai ieftine decât până acum.

Ai grijă însă să scanezi cardul digital la casa de marcat pentru a te bucura de aceste beneficii. Și mai mult de atât, de luni a intrat și o nouă ofertă valabilă până duminică.

Dacă achiziționezi un produs din gama Solymar și ai un bon de minim 70 de lei, poți să beneficiezi de niște premii neașteptate, așa că ai grijă să nu ratezi promoția.

”Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. Experimentează cu gusturile în săptămâna în stil iberic și înscrie-te în concurs! Ai nevoie doar de un bon de minimum 70 lei, cu cel puțin un produs #SolYMar. Detalii pe site”, se arată în anunțul celor de la LIDL România.

Ce poți să cumperi de la LIDL cu doar 2 lei

Și totuși ce produse poți să cumperi de la LIDL cu mai puțin de doi lei? În primul rând carne de pui bio, fără antibiotice. Din oferta LIDL face parte puiul grila fără antibiotice.

Prețul pentru 100 de grame este de doar 1,99 lei, așa că ar fi păcat să ratezi oferta. De asemenea, cu doar 1,85 lei mai poți să cumperi de la LIDL și iaurtul bio cremos.

La reducere mai sunt și biscuiți Petit Beurre pe care sigur îi adori la micul dejun. Aceștia costă doar 3,99 lei în următoarele zile la LIDL. Iar același preț îl are și varza albă nouă, așa că mai bine grăbește-te să ajungi în unul dintre magazinele LIDL din țară.