Produsul de la LIDL care costă mai puțin de 1 LEU! Este cea mai mare reducere din istoria magazinelor. Cât timp este valabilă această ofertă

15 mai 2023
Produsul de la LIDL care costă mai puțin de 1 LEU! Este cea mai mare reducere din istoria magazinelor. Cât timp este valabilă această ofertă

LIDL reduce la maxim prețul unor produse mult așteptate de români. Avem prețuri mai mici de un leu pentru unele alimente, dar și alte surprize.

Clienții fideli ai magazinelor LIDL din România știu foarte bine că retailerul are promoții săptămânale, dar și în weekend. De această dată însă, prețurile au fost reduse atât de mult încât mulți vor rămâne surprinși.

Ce poți să cumperi de la LIDL cu nici măcar un leu? Din oferta retailerului vedem pulpe de pui întregi la doar 0,89 de lei 100 de grame. Mare atenție însă pentru că acest preț este valabil doar în weekend, deci în zilele de sâmbătă și duminică.

De asemenea, tot în weekend la LIDL pot fi achiziționate și chiftelele din carne de pui perfecte pentru un grătar. Prețul lor este redus cu peste 40%, astfel că o bucată costă doar 2,99 lei.

Iar în următoarele zile, până luni, pe rafturile magazinelor LIDL din România mai găsim și numeroase produse Pilos. Iaurtul cu bifidus este redus cu 14% și costă doar 2,99 lei, conform ofertelor puse la bătaie de retailer.

Produsele LIDL pe care nu trebuie să le ratezi

De asemenea, reducerile nu se opresc aici și continuă și la alte branduri consacrate de la LIDL. Astfel, șunca de Praga premium de la Pikok, poate fi achiziționată pentru doar 8,99, iar celebrul cașcaval afumat de la Milbona costă doar 23,99.

Prețuri accesibile avem și la lapte, pește, dar și carne de rață. Astel prețul pentru 100 de grame de piept de rață dezosat cu piele este de doar 6,49 de lei. De asemenea, fileul de somon norvegian proaspăt, apreciat de clienții LIDL se găsește în magazine până luni și este și el la reducere.

100 de grame de somon norvegian proaspăt costă doar  8,99 lei. Din ofertă mai face parte și laptele la Napolact care costă 7,99 lei. Gemul de caise sau de vișine este și el la ofertă și costă 7,99 lei.