Produsul de la LIDL care se vinde cu aproape 1 leu! Reduceri neașteptate la început de săptămână

24 mai 2023
Produsul de la LIDL care se vinde cu aproape 1 leu! Reduceri neașteptate la început de săptămână

LIDL reduce prețurile la maxim în această săptămână. Clienții care ajung în magazine se bucură de oferte surprinzătoare, cu prețuri care nu pot fi comparate.

LIDL a publicat noul catalog. Ne așteaptă o nouă săptămână cu noi oferte care nu merită ratate. Un produs pe care orice român îl dorește este și el la reducere.

Este vorba despre hârtia igienică. O singură bucată costă doar 1,25 lei, ia pachetul complet ajunge la 19,99 lei. Oferta este oricum una cât se poate de atractivă.

Și ofertele LIDL din această gamă nu se opresc doar aici. În magazinele din întreaga țară, un bax ”Floralys” de 16 role cu 154 de foi, se va putea achiziționa la valoarea menționată, de 19, 99 lei. Rolele sunt cu parfum de piersică, fine la atingere și au câte trei straturi.

De asemenea, tot în această săptămână, la LIDL mai găsim și alte produse de care avem nevoie în bucătărie. Spre exemplu, fasolea se vinde cu doar 6,49 lei, conform catalogului LIDL.

Produsul LIDL redus la doar 2 lei

Tot la ofertă mai este și ceafa de porc feliată cu os, care este redusă de la 2,59 la 1,99 lei conform ofertei publicate de retailer. Din sirian reducerilor mai avem și untul de masă care costă doar 12,99 lei.

La LIDL România avem în catalog și băutură carbogazoasă cu 5,99 lei, dar și ciuperci grill champignon pe care românii le adoră. Acestea sunt reduse de la 14,99 lei la 10,49 lei.

Prețurile mici nu se opresc doar aici. Din oferta LIDL mai face parte și carnea de pui, dar și faimoasele pizza Salami” și pizza ”Margherita”.

Iar pentru cei care nu au timp prea mult de petrecut în bucătărie, prețuri interesante sunt și la cordon bleu de curcan, făină albă, lasagna bolognese sau file de hering în sos tomat. Astfel, cine vrea să profite de ofertă mai bine se grăbește să ajungă în magazine.