Produsul de la LIDL pe care mulți români îl așteptau. A scazut enorm pretul. E la ofertă, dar stocul e limitat

11 mai 2023
Produsul de la LIDL pe care mulți români îl așteptau. A scazut enorm pretul. E la ofertă, dar stocul e limitat

LIDL vine cu o gamă largă de produse la prețuri neașteptate. Stocurile sunt limitate, așa că mai bine vă grăbiți dacă nu vreți să ratați ofertele săptămânii.

O nouă săptămâni cu noi oferte la LIDL. Retailerul lansează noi produse cu prețuri extrem de tentante. Cei mai bucuroși vor fi cei care au de rezolvat mici lucruri prin casă sau la capitolul mașini.

Vorbim despre produsele Parkside dedicate îngrijirii autoturismelor. Acestea sunt la reducere, în stocuri limitate. Astfel, ar fi bine să nu le ratezi.

Conform catalogului LIDL, în această săptămână găsești în magazine un starter auto multifuncțional cu baterie externă, un aparat de curățat cu presiune și o trusă cu becuri plus siguranțe auto.

De asemenea din oferta LIDL mai fac parte și organizatoarle pentru scaunele din mașină sau pentru portbagaj. Cum arată prețurile? Un starter auto multifuncțional cu baterie externă costă doar 319 lei

Produsele de la LIDL pe care mulți români le așteptau sunt la ofertă

Acesta este echipat cu o baterie externă cu capacitatea de 7000 mAh, dar poate fi alimentat și la priza de 12 V. El poate fi utilizat pentru pornirea mașinilor echipate cu motoare pe benzină cu o capacitate cilindrică de maxim 3,0 litri și cu propulsoare diesel cu o capacitate cilindrică de maxim 2,0 litri.

Mai departe, un aparat de curățat cu presiune costă doar 299 lei, în tip ce o trusă de becuri și siguranțe auto poate fi achiziționată pentru doar 34,99 lei.

Organizatorul auto de la LIDL costă doar 29,99 lei și este extrem de util atunci când aveam de transportat în portbagaj diverse bagaje. Se pot alege două modele, în funcție de mărimea de care avem nevoie.

Iar un alt produs de la LIDL pe care mulți îl doresc este suportul de telefon cu încărcător. Acesta costă 34,99 lei, iar telefoanele pot fi încărcate la sloturi USB-A 2,1A și USB-C 3A.