Raiffeisen Bank dă bani gratis acestor clienți, vechi sau noi! Ce trebuie să faceți rapid pentru a primi bonuri de benzină la Mol și la Carrefour

25 ian. 2023
Raiffeisen Bank dă bani gratis acestor clienți, vechi sau noi! Ce trebuie să faceți rapid pentru a primi bonuri de benzină la Mol și la Carrefour

Românii care au card sau cont la Raiffeisen Bank ar trebui să știe că banca are în derulare o nouă oferă. Aceasta nu este singulară. De-a lungul timpului, banca a mai avut astfel de promoții.

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai importante bănci din România și are mai mereu oferte pentru români. De această dată, este vorba despre carduri de carburant la benzinăriile MOL sau carduri la magazinele Carrefour.

Raiffeisen Bank a spune că cei care doresc să beneficieze de această promoție trebuie să facă trei tranzacții de minim 50 de lei, folosind cardurile de debit Mastercard, emise chiar de bancă. După îndeplinirea acestei condiții, oamenii sunt înscriși automat pentru a câștiga premiile mai sus prezentate.

Raiffeisen Bank oferă carduri pentru MOL și Carrefour

”Ai ratat ieșirea de pe autostradă? Nu-i nimic, intră în promoția în care poți câștiga combustibil de la MOL pentru tot anul sau un card cadou Carrefour de 100 lei! Cu 3 tranzacții de minim 50 de lei fiecare făcute la cumpărături cu cardul de debit Mastercard de la Raiffeisen în perioada campaniei, poți câștiga premii pentru un an întreg.

20 x carduri combustibil MOL de 6000 lei și 300 x carduri cadou Carrefour x 100 lei. Intri în campanie automat, indiferent de cum alegi să plătești: cu cardul în magazine sau online, prin RaiPay pe Android și Huawei, cu Apple Pay pe iOS și Garmin Pay pe ceasurile Garmin”, arată banca pe pagina de Facebook.