Raiffeisen Bank, decizia cu care închide Banca Transilvania! Toți românii cu conturi la bancă trebuie să știe. Sunt schimbări majore

08 mai 2023
Raiffeisen Bank, decizia cu care închide Banca Transilvania! Toți românii cu conturi la bancă trebuie să știe. Sunt schimbări majore

Raiffeisen Bank a devenit cea mai dinamică bancă în ultima vreme. A investit enorm în marketing, iar ultima achiziție, David Popovici ca imagine a instituției, i-a adus un bonus împortant în fața clienților. Tocmai pentru că a devenit foarte populară, banca austriacă plusează și vine cu oferte cu care închide practic liderul, Banca Transilvania.

Raiffeisen Bank revine în forță după scandalul Schengen și are în plan să atragă numeroși clienți. Banca lansează o ofertă ce va fi pe placul multor persoane. Și mai mult de atât e și gratuită.

Iar asta e valabil inclusiv pentru cei care vor un credit, vor să economisească bani, sau poate vor să înceapă o afacere. Banca Transilvania este momentan fruntașă și considerată cea mai mare bancă din România.

Totuși, dacă stăm să ne uităm la oferta de la Raiffeisen Bank, aceasta ar putea atrage de asemenea numeroși clienți interesați. Mai mult de atât, ar putea să contribuie și la investițiile lor.

Și totuși ce oferă Raiffeisen Bank? Clienții vor avea posibilitatea să vorbească direct despre planurile lor financiare cu un experiență Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank ofertă gratuit acest serviciu pentru clienții vechi sau noi

Acest lucru este gratuit, iar în urma discuțiilor, clientul știe ce soluții financiare sunt potrivite pentru el. De asemenea, oricine poate să meargă într-o sucursală a băncii și să poarte o astfel de discuție.

Și ce este cel mai interesant e faptul că Raiffeisen Bank nu obligă pe nimeni să cumpere un produs bancar. Astfel, dacă în urma discuțiilor, clientul nu vrea să meargă mai departe, nu va fi nevoit să plătească nimic și nu va avea nicio datorie față de bancă.

”Avem o veste bună pentru tine: de acum ai posibilitatea să discuți direct despre planurile și dorințele tale cu un expert Raiffeisen Bank. El este partenerul tău.

Discutând cu el vei găsi soluțiile financiare potrivite pentru tine, prin „Banking 1:1”. Și totul fără costuri pentru tine. Și fără obligația de a cumpăra vreun produs bancar”, se arată într-un anunț oficial de pe site-ul Raiffeisen Bank România.