Raiffeisen Bank face anunțul anului la 5 luni de la scandalul Schengen. Decizia neașteptată luată de austrieci. Toți clienții cu conturi aici trebuie să știe

20 apr. 2023
Raiffeisen Bank face anunțul anului la 5 luni de la scandalul Schengen. Decizia neașteptată luată de austrieci. Toți clienții cu conturi aici trebuie să știe

Raiffeisen Bank s-a confruntat cu multe probleme de imagine în ultima perioadă. A fost mai întâi scandalul Schengen, când Austria s-a opus aderării României, iar apoi acuzațiile de la nivel internațional legate de colaborarea prea strânsă cu Rusia lui Putin.

Raiffeisen Bank vrea acum să-i îndulcească pe români și să transmită că banca austriacă este un loc sigur în care să-și păstreze banii și să-și deschidă conturi. Pentru a convinge clienții de asta, conducerea a luat o decizie neașteptată: un parteneriat cu cel mai important sportiv al României în momentul de față, David Popovici.

Mai mult decât atât, angajamentul luat în fața campionului mondial la natație este pe patru ani, semn că Raiffeisen Bank are planuri pe termen lung în România.

Mesajul celor de la Raiffeisen Bank

„Facem echipă cu David Popovici și, pentru următorii 4 ani, îl vom susține în parcursul său sportiv. Împreună vom putea obține cele mai bune rezultate și vom face performanță, #1la1. Prin muncă, responsabilitate și disciplină, cu pași mici, dar siguri, vom atinge culmile succesului.

Uneori ai nevoie doar de o persoană să creadă în tine. Dar cum ar fi să ai alături peste 5.000 de suporteri? Dar 19 milioane?
Acel unul care crede în #1 este partenerul de drum pe care fiecare sportiv și-l dorește.”, este mesajul celor de la Raiffeisen Bank.

Și cei de la Banca Transilvania au realizat un parteneriat similar acum ceva timp cu Simona Halep, iar mai nou cu Ianis Hagi și Gheorghe Hagi. Deși nu au întrerupt scandalul cu fostul lider mondial din tenis, probabil acesta se va opri când va expira, iar motivul în reprezintă scandalul legat de dopaj și faptul că sportiva nu mai joacă în prezent.