Raiffeisen Bank ia clienții BRD și BCR? Anunț neașteptat din partea băncii

10 mai 2023
Raiffeisen Bank ia clienții BRD și BCR? Anunț neașteptat din partea băncii

Raiffeisen Bank este pregătită să revină în forță. Deși după scandalul Schengen, banca austriacă, alături de BCR au fost puse la zid, iată că acum lucrurile s-au mai redresat.

Și se pare că Raiffeisen Bank caută să se extindă și să preia clienții altor bănci din România precum CEC Bank, BRD ori BCR. Cum va face asta?

Printr-o ofertă mai mult decât tentantă la credite. Practic Raiffeisen Bank îi invită pe clienții tuturor instituțiilor bancare să își refinanțezi creditele de la alte bănci aici.

Ce le promite Raiffeisen Bank clienților? O rată fixă, cu mult mai mică și o dobândă de 9,5%, conform anunțului de pe site-ul oficial al instituției bancare.

Mare atenție însă pentru că o astfel de ofertă nu este valabilă constant. Raiffeisen Bank anunță că actuala campanie se află în desfășurare doar până pe data de 9 iunie 2023.

Astfel, clienții au doar o lună la dispoziție să cântărească alegerile și să vină cu un alt credit la Raiffeisen Bank. Reprezentanții băncii îi invită pe cei interesați să vină în cea mai apropiată agenție pentru a discuta.

Cum vrea să ia Raiffeisen Bank clienții altor bănci

De asemenea, banca subliniază faptul că își dorește ca planurile tuturor clienților să fie duse la bun sfârșit, iar o astfel de ofertă este chiar oportunitatea ideală.

„Cu Flexicredit Refinanțare, nu trebuie să mai alegi. Continui cu planurile tale fix așa cum vrei și refinanțezi creditele de la alte bănci. Adu-ti creditele la Raiffeisen si ai dobanda de la 9.5% si o singura rata fixa, mai mica, pentru ca planurile tale sa iasa fix asa cum iti doresti.

Vino in cea mai apropiata agentie si hai sa vorbim 1:1! Perioada campaniei: 02.05 – 09.06.2023”, se arată în anunțul celor de la Raiffeisen Bank.

Iar această ofertă ar putea fi o lovitură puternică pentru cei de la BCR, BRD, ori alte bănci mari din România