ROMPETROL oferă clienților 150 de lei! Iată ce trebuie să faci pentru a primii banii. Este extrem de simplu

25 ian. 2023
ROMPETROL oferă clienților 150 de lei! Iată ce trebuie să faci pentru a primii banii. Este extrem de simplu

Benzinăriile ROMPETROL au devenit din ce în ce mai apreciate în România, în special după scandalul Schengen și nu este de mirare.

Prețul carburanților de la benzinăriile ROMPETROL din România este unul accesibil și de asemenea, cei care vor o cafea fierbinte, sau vor să facă câteva achiziții pe drum, se pot bucura de super oferte.

Iată că cei de la ROMPETROL știu cum să le mulțumească clienților pentru interesul acordat și mai mult de atât știu și cum să atragă noi clienți, cu o ofertă de nerefuzat.

Conform anunțului făcut de reprezentanții benzinăriei, este vorba despre o promoție specială prin care orice persoană, fie că este sau nu client ROMPETROL, poate să câștige carduri de combustibil în valoare de 150 de lei fiecare.

Ce e de făcut pentru a putea primi cardul de 150 de lei? Totul se face online. Rompetrol România spune că cei care vor să se bucure de această ofertă nu trebuie decât să se înscrie în promoție, lăsând un comentariu la postarea respectivă.

Cum poți să primești 150 de lei de la ROMPETROL

Cu alte cuvinte, nu trebuie neapărat să fii client Rompetrol sau să fi alimentat vreodată din benzinăriile, așa că oricine se poate înscrie în promoție.

În total, cei de la ROMPETROL pun la bătaie 5 carduri de combustibil în valoare de 150 de lei, așa că cinci norocoși vor putea beneficia la final de această ofertă.

”Cu #efixSDiesel55 motorul e atât de silențios încât… votezi câștigătorul și poți câștiga tu #LaMareleFix. Spune-ne în comentarii cine s-a descurcat cel mai bine, Diana sau Bogan, și poți câștiga unul dintre cele 5 carduri de combustibil în valoare de 150 lei”, este postarea celor de la Rompetrol la care trebuie să comentăm, pentru a primi cei 150 de lei.

Și asta nu este singura ofertă pe care ROMPETROL o pune la dispoziția clienților. Constant, lanțul de benzinării organizează concursuri, are reduceri, dar și oferte, așa că ar fi păcat să le ratăm.