Schimbări majore la Antena 1! O super prezentatoare a fost înlocuită! De acum necunoscuta Andra Petrescu îi va lua locul. Detalii din culise

16 mai 2022
Schimbări majore la Antena 1! O super prezentatoare a fost înlocuită! De acum necunoscuta Andra Petrescu îi va lua locul. Detalii din culise

Antena 1 continuă seria schimbărilor, cu scopul de a crește audiența. Primele luni ale acestui an nu au fost deloc bune, în condițiile în care obiectivul postului era locul 1. Iar în prezent se află abia pe 3, după PRO TV, la mare distanță și Kanal D, care reușește să-și mențină poziția secundă câștigată și la finalul anului trecut.

Alessandra Stoicescu s-a mutat de la Antena 3 la Antena 1 cu marea dorință de o învinge pe Andreea Esca și Știrile PRO TV. Fără nicio șansă, însă. În continuarea diferența dintre cele două jurnale în termeni de audiență este foarte mare.

Cei de la Antena 1 au decis să facă o serie de schimbări în cadrul echipei Observator. Frumoasa Olivia Păunescu a fost înlocuită de la jurnalul de 0ra 12, pe care-l prezenta împreună cu Andreea Țopan și Valentin Butnaru, cu Andra Petrescu.

Ce se întâmplă cu Olivia Păunescu

Deși lucrează de zece ani în presă, numele ei este puțin cunoscut de public. Ea a lucrat ca asistent de montaj în presa locală, iar apoi a fost reporter pe domeniul politic în cadrul unei televiziuni de știri și prezentator TVR.

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest proiect valoros! Este o provocare pentru mine, fiind un format diferit față de ceea ce am făcut până acum, și tot ce îmi doresc este ca, împreună cu colegii mei, să ajungem la sufletele oamenilor cu energie bună și cu informații utile.”, a transmis Andra Petrescu care de astăzi va fi la pupitrul Observatorului de ora 12.

Olivia Păunescu nu și-a dat demisia și nici nu a fost dată afară. Ea doar a fost mutată pe alt tronson orar. De acum va face echipă cu Florin Căruceru. Cei doi vor prezenta Observator, la ora 17.00, de luni până vineri.