Se schimbă totul la LIDL! Cum se vor putea cumpăra de acum anumite produse, printre care și carnea. Este oficial

27 nov. 2022
Se schimbă totul la LIDL! Cum se vor putea cumpăra de acum anumite produse, printre care și carnea. Este oficial

Alertă în magazinele LIDL din România. Retailerul a luat o decizie cât se poate de halucinantă, urmând astfel exemplul unor alte mari supermarketuri din țară.

Dacă stăm să ne uităm în urmă, de la declanșarea crizei, mai multe supermarketuri din țară au decis să închidă fie cașcavalul, fie salamurile de Sibiu, în cutii de siguranță.

Practic, acestea sunt date jos doar în momentul în care un client ajunge la casă să plătească produsul respectiv. La LIDL nu văzut așa ceva, cel puțin până acum.

Pentru că numărul furturilor a continuat să crească de-a lungul timpului, magazinele LIDL au decis să apeleze și ele la o măsură similară.

Astfel, clienții care ajung la un magazin din București pot vedea carnea de vită cu antifurt. Decizia a fost luată momentan doar într-un magazin LIDL din cartierul Ghencea, însă nu ar fi exclus să se extindă și la nivel național, având în vedere creșterea prețurilor, dar și faptul că furturile sunt din ce în ce mai dese.

Marfa de la LIDL a început să dispară brusc

Reprezentanții LIDL spun că era nevoie de o astfel de măsură după ce marfa a început să dispară din lăzile frigorifice, fără a fi însă achitată la casa de marcat.

Și așa situație nu găsim doar la LIDL. În alte mari magazine din România, au ajuns să fie puse sisteme antifurt pe mai multe produse, chiar și pe cafea la un moment dat.

De asemenea, salamurile, cașcavalul, dar și alte mezeluri au ajuns să fie și ele protejate cu un sistem antifurt, având în vedere valul de furturi care s-a tot extins.

De vină însă pot fi și prețurile, care au tot crescut. Astfel, sunt produse pe care anumite persoane ajung să nu mai poată să și le permită, iar furtul poate fi soluția cea mai bună în cazul lor.