Se schimbă totul la LIDL! Toți clienții sunt vizați. E valabil în toate magazinele din România

01 mart. 2023
Se schimbă totul la LIDL! Toți clienții sunt vizați. E valabil în toate magazinele din România

LIDL România vine cu surprize pentru toți clienții. Indiferent de orașul în care locuiți, în toate magazinele LIDL din țară puteți profita de oferte de nerefuzat. 

Lanțul de magazine LIDL este de departe unul dintre preferatele românilor. În fiecare săptămână avem produse noi, dar și oferte imbatabile.

Care este noutatea acum și ce schimbări anunță cei de la LIDL? Vorbim despre beneficiile pe care le au cei care scanează cardul de fidelitate LIDL Plus, la casele de marcat, după ce își fac cumpărăturile.

LIDL își răsplătește clienții pe măsură, așa că dacă ai card LIDL Plus beneficiezi de oferte personalizate și ar fi păcat să le ratezi. De asemenea, să nu uităm nici de cupoanele speciale pe care LIDL le pune la dispoziția clienților.

Dacă ai aplicația LIDL Plus instalată în telefon, acum este momentul cel mai bun să o verifici. Vei vedea noi oferte, iar la casa de marcat te așteaptă și câteva surprize.

Ce trebuie să ști clienții LIDL

Și nu uita nici că în această săptămână, LIDL a adus produse noi, atât americane cât și grecești și ar fi păcat să nu te bucuri de această experiență.

De asemenea, în magazine găsiți și produse de curățenie, precum perie cu aburi, sau aspirator de mână, produse de înfrumusețare, dar și de bucătărie, iar ăsta este doar începutul. Va fi nevoie însă să mergi la LIDL pentru a vedea mai multe, sau poți accesa de acasă site-ul oficial al retailerului.

”Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casă de marcat. Fă-ți treaba mai ușoară acasă cu noile accesorii pe care ți le-am pregătit în oferta de luni! Te așteptăm cu aspirator de mână, perie cu aburi, coșuri pentru depozitare și multe altele”, spun cei de la LIDL.