Simona Halep a anunțat oficial când se retrage din tenis

20 apr. 2021
Simona Halep a anunțat oficial când se retrage din tenis

Simona Halep a fost mai bine de un an numărul 1 mondial, iar astăzi ocupă poziția a treia a clasamentului WTA. Ultima perioadă a fost una dificilă pentru jucătoarea de tenis din România, din cauza accidentărilor. Aceasta a fost nevoită să se retrage de la numeroase turnee, unde era cotată cu mari șanse la victorie.

Simona Halep s-a retras și din meciurile de Fed Cup, deși inițial își anunțase prezența. Ea a spus că nu este complet refăcută la umăr și nu vrea să riște, mai ales că suprafața pe care urma să joace era una rapidă și nu zgura cum se aștepta.

Când se retrage din tenis Simona Halep

În aceste zile, Simona Halep se afla la Stuttgart, acolo unde este favorita numărul 2 a turneului și unde speră să revină în prima plan. Tenismena a spus că s-a antrenat bine și este încrezătoare că va face o figură frumoasă.

Simona Halep, într-un meci contra franțuzoaicei Caroline Garcia, pe care l-a câștigat

Inivitată la emisiunea legendarei Chris Evert, care este găzduită de canalul de youtube al WTA, marea campioană a făcut un anunț care-i bucură mult pe fani. Aceasta a spus când se ve retrage. Deși inițial spunea că vrea să mai joace doar un an, acum s-a răzgândit.

„Obiectivul meu este să mai joc 3-4 ani. Înainte de pandemie, spuneam că mai joc un an, dar acum îmi prelungesc cariera, pentru ca am stat prea mult acasă și am putut să simt cum e viața normală. E destul de plictisitoare, am nevoie de adrenalină. O să mai joc câțiva ani și obiectivul este să dau tot ce am mai bun. Evident, Grand Slam-urile sunt pe primul plan. Voi lupta pentru ele, dar fără presiune”, a declarat Simona Halep în interviul acordat celevrei Chris Evert.