Simona Halep, criză de nervi în direct! Ce s-a întâmplat în finala de la Trasylvania Open a scos-o din minți

31 oct. 2021
Simona Halep, criză de nervi în direct! Ce s-a întâmplat în finala de la Trasylvania Open a scos-o din minți

Simona Halep a avut o săptămână dificilă, dar frumoasă la Cluj. Sportiva a ajuns până în finală în turneul WTA, unde a întâlnit-o pe estoniana Anett Kontaveitt, care se află în cea mai bună formă a ei din cariera.

Sportiva trebuia să se impună la Transylvania Open pentru a se califica la Turneu Campioanelor și din păcate pentru Simona Halep a și reușit. Românca a fost învinsă cu 6-2, 6-3, deși a depus mari eforturi pe teren pentru a reveni în joc.

Simona Halep a greșit, însă destul de mult, ceea ce i-a provocat și o criză de nervi. A dat cu racheta de pământ, însă asta nu a ajutat-o deloc. Anett Kontaveitt și-a păstrat calmul și a dominat-o total, reușind să-și atingă obiectul pentru care a și ales să vină în România. Pentru ea nu exista altă soluție decât victoria.

Simona Halep, fost lider mondial are 22 turnee câștigate, dintre care 2 de grand slab și unul la Turneul Campioanelor. Din luna septembrie 2020, ea nu a mai reușit să ridice niciun trofeu.

Accidentare după accidentare pentru Simona Halep

Anul 2021 a fost unul de coșmar pentru ea, din punct de vedere profesional. A fost accidentată mult timp, ratând practic toate obiectivele setate. Totuși pe plan personal i-a mers bine. S-a căsătorit cu Toni Iuruc și se simte la 30 de ani, cu adevărat o femeie împlinită și fericită.

Turneul de dublu de la Transylvania Open a fost câștigat de o româncă Irina Bara și partenera sa din Georgia. Așadar clujenii au avut un prilej de mare bucurie totuși.

Simona Halep ar urma să participe la turneul de la Linz săptămână următoare, însă ținând cont de mica accidentare de la spate, rămâne de văzut dacă mai merge sau nu.