Simona Halep mai primește încă o lovitură fatală! Este cea mai proastă veste pentru româncă, după scandalul de dopaj

20 ian. 2023
Simona Halep mai primește încă o lovitură fatală! Este cea mai proastă veste pentru româncă, după scandalul de dopaj

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial de tenis în luna august, la US Open, unde a pierdut în turul 1. Au urmat apoi multe schimbări pentru sportivă. A divorțat de Toni Iuruc, fix înainte de petrecerea de nuntă, s-a operat la nas și s-a decis să se mute în Franța, pentru a fi mai aproape de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou.

A urmat imediat scandalul de dopaj. Acuzațiile dure aduse au șocat o lume întreagă. Simona Halep a insistat că este nevinovată și și-a angajat mulți avocați pentru a demonstra că spune adevărul. Cu toate că a cerut o audiere de urgență, pentru a obține ridicarea suspendării, lucrurile întârzie mult.

Probleme mari pentru Simona Halep

Simona Halep se află în prezent în Dubai, unde se antrenează împreună cu o echipă trimisă de la Academia lui Patrick Mouratogloum dar veștile nu sunt bune. Românca nu figurează pe tabloul turneelor de la Doha și Dubai, unde în trecut a obținut performanțe notabile.

Cele două competiții au loc între 13 și 18 februarie și între 19 și 25 februarie. Cum românca nu se află pe lista sportivelor care vor participa aici, s-a tras concluzia că acuzațiile ei atârnă în continuare greu și decizia în ceea ce o privește se lasă mult așteptată.

Mai multe voci din tenis spun că Simona Halep ar putea reveni totuși pe terenul de joc în luna martie, la Indian Wells. Fostul lider mondial își dorește foarte mult să-și demonstreze nevinovăția, dar în astfel de cazuri rar se întâmplă ca un sportiv să nu primească o pedeapsă pentru o asemenea neglijență, chiar dacă s-ar arăta că nu există intenția dopajului.

 

Tags: