Simona Halep, replică dură pentru Ion Țiriac după ce acesta nu a venit la nunta ei. Sportiva a fost foarte fermă

18 sept. 2021
Simona Halep, replică dură pentru Ion Țiriac după ce acesta nu a venit la nunta ei. Sportiva a fost foarte fermă

Ziua de 15 septembrie a fost una de neuitat pentru Simona Halep. Aceasta s-a cununat civil cu iubitul ei, Toni Iuruc și a avut parte și de o petrecere pe cinste, organizată în clubul Fratelli din Mamaia. La eveniment au luat parte aproximativ 300 de invitați, dar a lipsit Ion Țiriac, cel care i-a fost mentor ani de zile.

Întrebat dacă știe ce s-a întâmplat, mai exact de ce miliardarul nu a onorat invitație, Ilie Năstase a răspuns că din câte știe el bunul său prieten se află în Africa, la vânătoare.

Simona Halep a avut o reacție pe acest subiect, chiar dacă nu una directă. Mai exact, aceasta a spus că se bucură că i-a avut alături pe TOȚI cei apropiați ei, ceea ce înseamnă că Ion Țiriac nu mai face parte din această categorie.

De altfel, miliardarul  a spus de mai multe ori că Simona Halep ar trebui să se retragă din tenis pentru că este clar că mintea își dorește, dar corpul nu mai poate.

Simona Halep nu-l mai consideră pe Ion Țiriac apropiat

„Sunt într-un moment de euforie prelungit pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. Eu spun că m-am adaptat la noul statut (n.r. – de soţie) nu sunt schimbări, doar emoţionale. Am fost emoţionată la cununie atunci când am mers spre domnul primar. Dar după ce s-a încheiat ceremonia m-am relaxat şi m-am bucurat să îi am lângă mine pe toţi cei apropiaţi. A fost o seară de neuitat, m-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă. Acum o să mă recuperez câteva zile, dar a fost o noapte de neuitat şi îi mulţumesc lui Toni pentru că s-a ocupat de tot şi a făcut să fie totul la superlativ”, a declarat Simona Halep,  care a fost prezentă, vineri, la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis.

Fostul lider mondial în clasamentul WTA a spus și care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit. În mod evident nu a fost vorba despre bani, ci despre ceea ce ea iubește cel mai mult: rachetele de tenis. Și încă unele cu valoare simbolică.

„Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu observ”, a mai spus Simona, care radia de fericire.

Cât timp va mai juca tenis

Ea a spus și că va pleca într-o scurtă vacanță pentru a-și reveni din stresul acumulat, iar apoi va reveni înapoi la tenis. Nu va face copii în următorii 2-3 ani pentru că vrea să mai joace. A ținut să precizeze încă o dată acest aspect, mai ales că reporterii i-au adresat din nou această eternă întrebare.

„O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, a insistat ea.