Simona Halep s-a răzgândit cu privire la viitorul ei în tenis! Ce decizie fermă a luat: se va întâmpla imediat după Transylvania Open

26 oct. 2021
Simona Halep s-a răzgândit cu privire la viitorul ei în tenis! Ce decizie fermă a luat: se va întâmpla imediat după Transylvania Open

Anul 2021 a fost unul de coșmar din punct de vedere profesionat pentru Simona Halep. Aceasta s-a accidentat de mai multe ori și a ajuns până pe locul 18 în clasamentul WTA, deși de opt ani ea nu se mai aflase în afara Top 10. Mai mult, este pentru prima dată din 2016 când ratează Turneul Campioanelor pentru că se află abia pe locul 39.

Ion Țiriac a spus public de mai multe ori că Simona Halep ar trebui să se retragă din tenis pentru că mintea vrea, dar este clar că nu mai poate corpus. Sportiva a ținut, însă să-l contrazică imediat și chiar a avut un mesaj ferm pentru jurnaliști. O deranjează teribil întrebarea legată de retragerea ei.

Simona Halep a întărit și în conferința de presă de la Cluj, unde este prezentă la Transylvania Open, că are de gând să mai joace încă 2-3 ani cel puțin. Totul va depinde de starea ei de sănătate, dar nu pune punct carierei sale de jucătoae profesionistă.

Ea s-a căsătorit anul acesta cu Toni Iuruc și imediat au apărut întrebările legate de copii. Aceasta a spus și de această dată că cei mici vor veni după ce ea va renunța la tenis, deci peste 2-3 ani sau chiar mai mult.

Simona Halep s-a răzgândit. Mai participă la un turneu

Deși Simona Halep spusese că ultimul turneu la care va lua parte în acest an va fi Transylvania Open, iată că s-a răzgândit. Ea va participa și la competiția de la Linz, care se va avea loc între 6 și 12 noiembrie.

”Orice voi face aici este un bonus, la fel și ce voi face săptămâna viitoare, la Linz. Prezența mea la Transylvania Open poate deveni o obișnuință, dar să vedem cât mai joc. Mai am de jucat doi-trei ani. Am înțeles că turneul va fi mai mulți ani și m-aș bucura. Cu siguranță că voi juca dacă voi fi aptă și sănătoasă”, a declarat Simona Halep.

Sportiva din România a cerut un Wild Card și pentru turneul de la Moscova unde a câștigat două meciuri, dar a pierdut în sferturi în fața grecoaicei Maria Sakkari, care tarversează cea mai buna perioadă a carierei sale. Ea s-a calificat și la Turneul Campioanelor și se află pe locul 7 în clasamentul WTA.