Soțul secret al fiicei lui Corneliu Vadim Tudor a murit. Ea zâmbește. Cine era bărbatul cu 20 de ani mai în vârstă pe care Lidia a vrut să-l țină ascuns de lume. Dezvăluiri de-a dreptul șocante

16 nov. 2021
Soțul secret al fiicei lui Corneliu Vadim Tudor a murit. Ea zâmbește. Cine era bărbatul cu 20 de ani mai în vârstă pe care Lidia a vrut să-l țină ascuns de lume. Dezvăluiri de-a dreptul șocante

Atitudine de-a dreptul bizară a Lidiei, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, după ce întreaga presă a dezvăluit că soțul său a murit în urmă cu câteva săptămâni. Aceasta neagă că ar fi fost căsătorită și spune despre partenerul său de viață că i-a fost doar coleg la publicația România Mare.

Jurnaliștii de la FANATIK.RO i-au arătat, însă dovezi clare, documentele care arată că pe 10 iulie 2021 aceasta a spus DA în fața ofițerului de stare civilă de la Primăria Secrorului 1 și că Tano Dan Alexandru era soțul ei.

”Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.). (…) Nu mă ocup eu de chestiile astea (pomană, n. red.) Sunați la familia lui, nu pe mine, că eu nu am nicio treabă, serios!”, a spus senină Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, la doar o lună de la moartea celui cu care a fost căsătorită, cel puțin în acte, timp de trei luni, pentru FANATIK.

Aceasta nu părea deloc afectată de acest deces. Dimpotrivă era extrem de liniștită, potrivit jurnaliștilor care au discutat cu ea pe acest subiect.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor neagă evidența

Tano Dan Alexandro avea 51 de ani. Acesta a mai fost căsătorit în trecut și la un moment dat deținea și o agenție de comunicare și publicitate, împreună cu fosta lui soție. De-a lungul timpului, el a lucrat la mai multe publicații, dar în ultimii ani a colaborat cu România Mare. A și candidat în anul 2016 pentru un post de deputat din partea PRM.

”Din păcate, mor mulți din cauza COVID-19, prea mulți. (…) Amândoi (Tano Dan Alexandru și Dragoș Dumitriu, n. red.) au murit din cauza COVID, încă avem în redacție oameni care suferă de COVID, din păcate, am avut și eu COVID”, a mai spus Lidia Vadim Tudor care a vrut și încă mai vrea să țină secretă căsătoria ei cu soțul decedat.