Surpriza anului! Cine este noua iubită a celebrului Raed Arafat? Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată

31 ian. 2023
Surpriza anului! Cine este noua iubită a celebrului Raed Arafat? Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată

Ajuns la 58 de ani, Raed Arafat continuă să fie un mister pentru mulți români. De-a lungul timpului, acesta s-a bucurat de o popularitate imensă, fiind la un moment dat personalitatea publică în care cetățenii aveau cea mai multă încredere. Pandemia și atacurile permanente la adresa lui i-au mai șubrezit imaginea, dar chiar și așa continuă să fie o figură extrem de interesantă.

Despre viața personală a lui Raed Arafat se știu foarte puține. Acesta este originar din Palestina și toată viața a visat să devină medic. Provine dintr-o familie de negustori, iar tatăl său spera să-i lase lui toate afacerile, pe care să le ducă mai departe. A fost foarte dezamăgit când fiul său a ales România și statutul de doctor.

Raed Arafat este secretar în MAI de foarte mulți ani și cu toate că mereu au roit femeile în jurul lui, niciodată nu a fost surprins cu vreuna în ipostaze intime. Invitat la podcastul CanCan al jurnalistului Adrian Artene, acesta a răspuns la cea mai arzătoare întrebare mondenă: cine este actuala lui iubită.

Dialogul dintre Raed Arafat și Adrian Artene despre actuala iubită a secretarului MAI

Adrian Artene: Și „Raed Arafat soție”, mai credeți în iubire?

Raed Arafat: Normal, nu poate nimeni să trăiască fără asta.

Adrian Artene: Aveți iubită în acest moment?

Raed Arafat: Astea sunt informații clasificate!