Tânăra superbă de 23 de ani care i-a luat mințile lui Cristian Tudor Popescu. „De când aștept seara asta!”

07 nov. 2021
Tânăra superbă de 23 de ani care i-a luat mințile lui Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu este fără doar și poate cel mai influent jurnalist și lider de opinie din România în momentul de față. Acesta este extrem de apreciat pentru comentariile sale directe și caustice, în special pe zona politică. Însă CTP este și un mare pasionat al tenisului și urmărește cu multă atenție evoluția româncelor în turneele WTA.

Cristian Tudor Popescu s-a arătat de mai multe ori de-a dreptul fascinat de frumoasa Jaqueline Cristian. Aceasta are 23 de ani și la Transylvania Open, turneul WTA de la Cluj a impresionat cu jocul ei împotriva unei jucătoare mult mai bine clasate decât ea. Jurnalistul nu s-a putut abține și i-a dedicat un mesaj de maximă apreciere.

„Draqueline Cristian! De când aștept seara asta! Cea mai talentată româncă din generația ei, Jaqueline Cristian, a făcut cel mai bun meci al carierei de până acum, în fața capului de serie 5 al Openului Transilvaniei, puternica australiancă Ajla Tomljanović!

Multe laude pentru frumoasa Jaqueline

Forță, luciditate, concentrare (Ajla a revenit de la 1-5 în primul set și i-a respins 3 mingi de meci!) și o rezistență fizică impresionantă, atinsă în urma a zile și zile de antrenament, care i-a permis, după meciul monstru de 3 ore cu Kaja Juvan, s-o învingă în două seturi „braț de fier”, 7-6, 7-5, pe Tomljanović. Draqueline e în sferturi, cu pelerina contelui cu tot.

Unde ar fi nemaipomenit s-o întâlnească pe Simona. Indiferent însă de ce va fi, cred că acum, la Cluj, Jaqueline Cristian a făcut pasul în nivelul următor al tenisului mondial!”, a fost mesajul lui CTP de pe contul său de Facebook din urmă cu aproximativ două săptămâni.

Jaqueline Cristian a întâlnit-o pe Simona Halep în următorul tur, dar a pierdut la diefernță mare de scor. Nu a mai impresionat cu jocul, dar Cristian Tudor Popescu nu a fost dezamăgit. Acum gazetarul este și mai mândru de favorita lui.

Jaqueline Cristian

Pentru prima dată în carieră, frumoasa tenismenă a ajuns în Top 100 WTA. Ea se află pe tabloul de calificări în turneul de la Linz și a câștigat deja primul meci. Favorita numărul 1 la competiția din Austria este Emma Răducanu, iar apoi Simona Halep, care și-a revenit după blocajul la spate.

Și Sorana Cîrstea este înscrisă în competiție. Irina Begu s-a retras, în timp ce Mihaela Buzărnescu a pierdut în primul tur al calificărilor. Ana Bogdan are șansa și ea să ajungă pe tabloul principal, dacă se va impune în ultimul meci din calificări.