Tragedie imensă! Celebrul actor Alec Baldwin și-a împușcat doi colegi pe platourile de filmare. O femeie a murit

22 oct. 2021
Tragedie imensă! Celebrul actor Alec Baldwin și-a împușcat doi colegi pe platourile de filmare. O femeie a murit
Sursa foto: Instagram

Tragedie pe platourile de filmare ale filmului „Rust” unde Alec Baldwin este co-producător. În timpul filmării unei scene, actorul și-a împușcat mortal un coleg și l-a rănit pe un altul. Ancheta este încă în desfășurare și nimeni nu a fost pus sub acuzare în acest moment. Ce s-a întâmplat de fapt în timpul filmărilor?

Pe platourile de filmare ale filmului „Rust” din New Mexico, Alec Baldwin l-a împușcat și ucis pe directorul de imagine și la rănit pe regizorul de film atunci când arma de recuzită a actorului s-a descărcat din greșeală, potrivit unor declarații ale forțelor de ordine, transmite CNN.

Directorul de imagine, Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost transportată de urgență la spital cu elicopterul, dar decesul a fost anunțat la scurt timp de personalul medical de la Spitalul University of New Mexico, potrivit Biroului Șerifului din Santa Fe. Aceasta era absolventă a Institutului American de Film și fusese numită de revista American Cinematographer în 2019 o adevărată „stea în devenire”.

De asemenea, directorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent cu ambulanța pentru îngrijiri, dar detalii despre starea lui de sănătate nu au fost făcute publice.

Ce s-a întâmplat la filmări

Anchetatorii au spus că incidentul a avut loc în jurul orei locale 13:50. Ei au fost trimiși la Bonanza Creek Ranch după ce au primit un apel de urgență care anunța împușcături pe platoul de filmare.

„Potrivit anchetatorilor, se pare că scena filmată a implicat folosirea unei arme de foc și atunci aceasta s-a descărcat”, se arată în comunicat. „Detectivii investighează cum s-a petrecut evenimentul și ce tip de proiectil a fost folosit”.

În vârstă de 68 de ani, Alec Baldwin este co-producător al filmului. „Rust”, western scris și regizat de Joel Souza. Filmul este un western cu acțiunea localizată în 1880, în care joacă Alec Baldwin, Travis Fimmel și Jensen Ackles. Actorul joacă în film rolul unui rebel, Harland Rust, care vine în ajutorul nepotului său de 13 ani, condamnat la spânzurătoare pentru crimă.