Veste cruntă pentru Simona Halep! Ultimele informații despre cazul ei de dopaj. Lovitura neașteptată chiar de la Sorana Cîrstea

02 apr. 2023
Veste cruntă pentru Simona Halep! Ultimele informații despre cazul ei de dopaj. Lovitura neașteptată chiar de la Sorana Cîrstea

În timp ce Simona Halep are acces la turneele profesioniste de tenis doar ca simplu spectator, Sorana Cîrstea reușește performanțele carierei. Aceasta a bifat o semifinală de vis la Miami și după modul în care a jucat, toată lumea așteaptă rezultate și mai bune de la ea.

Sorana Cîrstea a fost cea mai are rivală a Simonei Halep, iar acum iubita lui Ion Ion Țiriac se poate bucura de toată atenția din partea fanilor, dar și a companiilor care vor publicitate.

Între timp, Simona Halep și-a pierdut răbdarea și nu se știe când i se va ridica suspendarea. Echipa ei scumpă de avocați îi dăduse asigurări că va juca inclusiv la Australian Open, în luna ianuarie a acestui an, dar deja suntem în aprilie și nu a apărut nicio veste bună până acum.

Fostul ei antrenor, în perioada 2009-2013, Firicel Tomei a dat ultimele informații legate de cazul ei de dopaj, iar veștile nu sunt deloc bune.

Veste cruntă pentru Simona Halep

Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator.

Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar ea are vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani”, a precizat Tomai la „DigiSport Matinal”.

Cu toate că nu a mai jucat niciun meci de tenis oficial de mai bine de jumătate de an, Simona Halep rămâne sus în clasamentul WTA, pe locul 25. Din momentul anunțului testării pozitive, sportiva din Constanța nu s-a mai pronunțat deloc pe subiect.