Veste groaznică despre Simona Halep de la Linz! Nu mai poate juca: „Din păcate…”

11 nov. 2021
Veste groaznică despre Simona Halep de la Linz! Nu mai poate juca:

Veste groaznică despre Simona Halep. Jucătoare de tenis din România avea prima șansă la calificarea în finala turneului de la Linz. Urma să joace contra frumoasei Jaqueline Cristian, iar dacă o învingea în ultimul act o aștepta americanca Alison Riske.

Din păcate, Simona Halep s-a accidentat din nou. A avut un meci greu și lung în sferturi împotriva unui jucătoare mult mal slab cotate decât ea. Alta dată s-ar fi impus ușor în fața Jasminei Paollini, dar acum lucrurile s-au complicat mult.

Simona Halep are mult dorință, voință, determinare, dar așa cum spunea și Ion Țiriac, corpul îi cedează tot mai des. De data aceasta s-a accidentat la genunchi și a fost nevoită să se retragă din turneul de la Linz. Dacă l-ar fi câștigat, revenea în Top 15.

Simona Halep și-a anunțat retragerea din turneul de la Linz

„Din păcate nu voi putea juca în semifinala din această seară după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Am făcut tot posibilul să intru astăzi pe teren, dar știu că dacă voi juca voi agrava situația. Vreau să le mulțumesc organizatorilor și suporterilor pentru săptămâna fantastică pe care am avut-o aici. Sper să mă întorc anul viitor!”, a transmis Simona Halep prntr-un mesaj pe Facenook.

Organizatorii turneului de la Linz au avut și ei o reacție pe Twitter.

„Simona Halep s-a retras din cauza unei accidentări la genunchiul stâng. Îți urăm o recuperare rapidă, Simo! Tot orașul Linz te iubește. Sperăm să te revedem cât mai repede pe teren”, au scris austriecii.

Astfel Jaqueline Cristian ajunge în prima sa finală la un turneu atât de important. Ar fi o victorie incredibilă pentru ea. Jucătoare se află în premieră în Top 100, chiar pe locul 100 WTA. Gabriela Ruse, colega ei a reușit în acest an să câștige primul turneu și a bifat și o finală.