Vești foarte bune de la Dedeman. Anunț pentru toți clienții. Produsele care sunt mega reduse acum. E un nou Black Friday

25 nov. 2022
Vești foarte bune de la Dedeman. Anunț pentru toți clienții. Produsele care sunt mega reduse acum. E un nou Black Friday
Sursa foto: dedeman.ro

Dacă nu ați apucat să cumpărați nimic săptămâna trecută, de Black Friday, nu vă îngrijorați. Cei de la Dedeman mai au la reducere multe produse, la prețuri cât se poate de tentante.

Magazinele Dedeman prelungesc Black Friday cu încă o săptămână. Astfel, până pe 20 noiembrie mai aveți suficient timp pentru a vă achiziționa produsele mult dorite.

Prețurile sunt mai mult decât accesibile și cu siguranță vei găsi ce cauți, la o ofertă cât se parte de bună.

Dacă ai nevoie de un răcitor de vinuri, află că cei de la Dedeman au redus cu 300 de lei prețurile. Astfel pentru un astfel de produs, cu două zone de răcire, termostat reglabil, afișaj electronic tactil și cu o capacitate de 33 de sticle vei plăti doar 1.700 de lei.

Dedeman mai are la ofertă și o palfonieră LED inteligentă care a fost redusă cu aproape 200 de lei. Aceasta oferă suport pentru asistenții vocali digitali Google Assistant și Alexa, are aplicație dedicată și dispune de telecomandă.

Conform ofertei, aceasta poate fi achiziționată pentru doar 289 de lei.

Black Friday la Dedeman vine cu oferte de nerefuzat

În magazinele Dedeman din România mai găsiți la ofertă și televizoare Smart cu prețuri chiar și de 900 de lei, dar și boxe portabile reduse, care pot fi achiziționate și cu 109 lei.

De asemena, cei de la Dedeman mai au la vânzare și un radio MP3 Player care costă doar 100 de lei, dar și alte produse pentru cei care vor să facă câteva schimbări în casă.

Spre exemplu, un panou solar fotovoltaic monocristalin Hoff, de la Dedeman, cu putere de 450 W, costă doar 999 de lei, spre deosebire de prețul de până acum, de 1.200 de lei.

Totodată, dacă vrei deja să îți achiziționezi decorațiuni pentru Crăciun, acum este momentul. Cei de la Dedeman au reduceri și la astfel de produse, conform ofertelor de pe site.