Victor Ciutacu, dat afară de la România TV? Ce acuzații grave i se aduc. Reacția prezentatorului

20 oct. 2021
Victor Ciutacu, dat afară de la România TV? Ce acuzații grave i se aduc. Reacția prezentatorului

România este arătată cu degetul în Europa și dată drept exemplu de AȘA NU la nivel global. Numărul cazurilor de coronavirus a explodat, iar țara noastră a ajuns pe locul 1 ca număr de morți din cauza acestei boli nemiloase. Cu toate acestea, cetățenii refuză să se vaccineze. Cine este de vină? Se arată cu degetul spre autorități, dar și spre presă, în special România TV și Antena 3.

Victor Ciutacu este jurnalistul asupra căruia planează cele mai multe acuzații. Acesta a prezentat în emisiunea sa de-a lungul timpului multe teorii ale conspirației și a promovat multe nume care s-au opus vaccinării. Diana Șoșoacă este cel mai relevant.

Mai mulți jurnaliști de la diferite publicații spun că s-a ajuns în acest punct și pentru că CNA-ul nu și-a făcut datoria și a lăsat să fie difuzate informații mincinoase despre vaccin. Va fi dat afară Victor Ciutacu de la România TV pentru modul în care și-a realizat emisiunea?

Reacția lui Victor Ciutacu

Probabil nu, dar un mesaj al lui de pe facebook ridică multe semne de întrebare.

„Sunt greu de scos din carapace. Și o fac doar pentru motive serioase. Dar, când ies de acolo, sunt și mai greu de băgat înapoi. Exact asta fac și acum. Orice agresiune externă asupra familiei sau a locului meu de muncă primește răspuns pe măsură. Și, mai mult decât atât, scoate fiara din mine.

De această dată, campania media, coordonată din exteriorul breslei, vizează explicit slujba mea și, de altfel, singura sursă de existență pe care o am. Dat fiind că nu ciubucăresc, nu fac pe consultantul politic sau pe influencerul, îmi apăr cu dinții cariera și serviciul. Și acționez ca atare. Orice acțiune generează o reacțiune. Așa am făcut și la Antena 3, așa fac și la România TV. Și o s-o fac în continuare, chiar cu riscul de a părea singurul nebun afectat de alinierea greșită a planetelor.”, a scris Victor Ciutacu pe facebook.

Acuzațiile grave care i se aduc

În urmă cu o zi acesta vorbea despre editorialele scrise de Cătălin Tolontan, directorul editorial al Libertatea și despre jurnaliștii G4Media, Dan Tăpălagă și Cristi Pantazi care-l consideră unul dintre responsabilii pentru care România se găsește în această situație.

„Trei publicatii diferite, trei editoriale diferite, trei autori diferiti (Tolontan, Gradinaru, Pantazi), aceeasi zi, aceeasi tema, acelasi punctaj. E o campanie pe care o vede si un orb. Misto e ca, la ocazii d-astea, vezi care al cui e si la a cui comanda raspunde; pe linie civila, fireste…”, a mai scris Ciutacu, care a continuat.

„Noi suntem de vină că au ajuns toți hoții și nepricepuții în guvern. Noi suntem de vină că politrucii-șefi au anunțat că au învins pandemia și au deschis larg țara. Noi suntem de vină că niște ireponsabili au făcut festivaluri electorale bănoase și congrese de partid în plin val 4. Noi suntem de vină că bandiții nu au cumpărat medicamente și nu s-au ocupat de upgradarea secțiilor ATI. Noi suntem de vină pentru orice. Ei și propaganda lor n-au nici o vină”, a mai spus el.