Victor Ciutacu dat afară de la RTV din cauza lui David Popovici? Ce alte acuzații grave i se aduc. Detalii din culise

28 iun. 2022
Victor Ciutacu dat afară de la RTV din cauza lui David Popovici? Ce alte acuzații grave i se aduc. Detalii din culise

Victor Ciutacu nu se dezminte și de fiecare dată alege să se poziționeze cumva contra curentului. În timp ce întreaga planetă îl laudă pe David Popovici pentru performanțele sale istorie la înot, moderatorul România TV a găsit mai multe motive să-l critice. Desigur a prezentat și partea lui bună, însă primează replicile caustice.

Victor Ciutacu a certat-o pe mama lui David Popovici pentru că fiul său în vârstă de 17 ani a ales să meargă la întâlnirea cu premierul Nicolae Ciucă îmbrăcat sport, exact cum îl cunoaște întreaga țară și cum se simte el bine. Ca un campion, ca un geniu al natației, așa cum îl numesc toți specialiștii de pe glob,

„Doamna mama lu’ David Popovici, dacă tot vă ocupați intens de orice detaliu al vieții campionului, să știți că vizita la premier merită, totuși, o pereche de pantaloni și o cămășuță. Nici megastarurile din NBA când se duc la Casa Albă nu o ard în trening sau în ținute de rapperi. Altfel, felicitări și pe această cale, aveți un copil excepțional. Țineți-l ferit de „binefăcători” și de tentația vedetismului prost înțeles dacă vreți să aibă viață lungă-n sport”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Mai mulți internauți i-au cerut pe unele grupuri demisia. Însă nu este prima dată când se vorbește despre plecarea forțată de la RTV a moderatorului. Și în pandemie, când oamenii alegeau să nu se vaccineze, el a fost acuzat de mai mulți colegi de breaslă că influențează negativ poporul din acest pubct de vedere.

Acuzații grave aduse la adresa lui Victor Ciutacu în trecut

Au existat mai multe editoriale scrise de Cătălin Tolontan, directorul editorial al Libertatea și de către jurnaliștii G4Media, Dan Tăpălagă și Cristi Pantazi care-l considerau unul dintre responsabilii pentru care România se găsea în situația în care nimeni nu mai dorea să se vaccineze.

Au urmat apoi multe amenzi pentru RTV și la un moment dat Victor Ciutacu părea că vorbește despre faptul că cineva vrea să determine conducerea postului să fie dat afară. Dar nu s-a întâmplat nimic.

„Trei publicatii diferite, trei editoriale diferite, trei autori diferiti (Tolontan, Gradinaru, Pantazi), aceeasi zi, aceeasi tema, acelasi punctaj. E o campanie pe care o vede si un orb. Misto e ca, la ocazii d-astea, vezi care al cui e si la a cui comanda raspunde; pe linie civila, fireste…”, a mai scris Ciutacu, care a continuat.

„Noi suntem de vină că au ajuns toți hoții și nepricepuții în guvern. Noi suntem de vină că politrucii-șefi au anunțat că au învins pandemia și au deschis larg țara. Noi suntem de vină că niște ireponsabili au făcut festivaluri electorale bănoase și congrese de partid în plin val 4. Noi suntem de vină că bandiții nu au cumpărat medicamente și nu s-au ocupat de upgradarea secțiilor ATI. Noi suntem de vină pentru orice. Ei și propaganda lor n-au nici o vină”, a mai spus el.