Victor Ciutacu îl distruge pe Rareș Bogdan! Dezvăluirea care-i face praf imaginea

22 oct. 2021
Victor Ciutacu îl distruge pe Rareș Bogdan! Dezvăluirea care-i face praf imaginea

Victor Ciutacu se arăta zilele trecute indignat de faptul că tot mai mulți jurnaliști îl acuză că a contribuit decisiv la eșecul campaniei de vaccinare prin promovarea unor teorii ale conspirației în emisiunea sa. În plus, el le-a avut des invitate pe Diana Șoșoacă și Dana Budeanu, două voci puternice anti restricții și anti vaccin.

Acesta a transmis, însă că nu va capitula și-și va face emisiunile și de acum înainte fix cum crede de cuviință. Într-adevăr audiențele sunt foarte mari, iar până acum CNA nu i-a dat nicio amendă legată de dezinformările legate de COVID-19. În schimb Antena 3 a fost sancționată cu 40.000 de lei.

Victor Ciutacu nu l-a uitat nici pe Rareș Bogdan, altă dată concurent cu el pe același tronson orar. Acesta era jurnalist la Realitatea TV și avea audiențe bune. Acum lucrurile s-au schimbat mult. Tot mai mulți oameni, în special din zona rurală aleg România TV.

Victor Ciutacu îl umilește pe Rareș Bogdan

Așa că moderatorul nu a ezitat să-l taxeze aspru pe actualul prim-vicepreședinte PNL și l-a umilit la maxim.

„Dupa ce s-a pozat disciplinat pentru campania de instagram (in loc sa anunte militia unde e) cu escrocul fugar Rizea, dichisitul Rares si-a dat jos sacoul cu batistuta si a imbracat tricoul cu Ciuca.”, a scris Victor Ciutacu pe facebook.

Trebuie precizat că fostul politician Cristian Rizea se află în Republica Moldova, unde se ascunde de autoritățile române. El ar trebui să fie încarcerat, dar momentan este liber, la fel ca mulți alții care au încălcat legea și s-au îmbogățit din banii statului.

Faptul că Rareș Bogdan s-a fotografiat cu el este foarte bizat și reprezintă o pată pe imaginea lui, care se vrea a fi una imaculată.